Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Vágyak
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"CSS tömörítés előtt minden működött (leszámítva IE-t a sok CSS fájl miatt)."
IE-parára Drupal 6-hoz (!) ez nagyon hasznos modul:
IE CSS Optimizer
Itt bizonyos modulok CSS-fájljait kiszedheted a tömörítésből. Bár én azt hiányolom, hogy nem lehet többet is kijelölni, mindig csak egyre lehet korlátozni.
Azt most nem vágom, D7-hez most konkrétan miért is nem készült ilyen modul, mert attól még a tömörítésnél néha jól jönne, ha csak egyes fájlokat ki lehetne szedni."tömörített CSS fájlba, de a böngészők (FF, Chrome, IE....) nem alkalmazzák!
Ha ezt az első deklarációt átmásoltam egy másik CSS fájlba, akkor használták....
Ha kitöröltem (és a korábbi második deklaráció lett az első), akkor az elsőt megint nem alkalmazták...
Egyelőre olyan gyönyörű megoldást találtam, hogy beírtam egy
.blabla{} -t az elejére, és így "jó"....."
Ez viszont nem teljesen jött át... kéne látni egy kódot, hogy ez miért is van így, és hogy is kell pontosan elképzelni. Esetleg majd ezt ki tudod még picit fejteni, vagy példát mutatni, vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest