Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen típusú, amit változtatni akarsz?
Én most létrehoztam egy List (integer) mezőt (Select list widgettel), és tudtam változtatni utólag is a kulcsokat is meg az értékeket is.
Tudsz mellékelni screenshotot?"A Variables 2.1 verziójával újra láthatóak a Patterns fülön lévő tartalom típusok, mármint az azokra vonatkozó beállítási lehetőségek."
Én nem értem nálad ezeket a parákat, nálam Variable 7.x-1.1 van fent, és minden szükséges pattern látszik: http://i.imgur.com/GYEdB.png
Nem jöttél még rá, mitől tűnnek el úgy hirtelen ezek a mezők, meg fordulnak elő ilyen furcsa problémák?Ja, még nem is gratuláltam, hogy már egyedi avatarod van, szóval grat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális (22hó) - PlayStation 5 (Slim) Digital Edition 825Gb
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi