Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen típusú, amit változtatni akarsz?
Én most létrehoztam egy List (integer) mezőt (Select list widgettel), és tudtam változtatni utólag is a kulcsokat is meg az értékeket is.
Tudsz mellékelni screenshotot?"A Variables 2.1 verziójával újra láthatóak a Patterns fülön lévő tartalom típusok, mármint az azokra vonatkozó beállítási lehetőségek."
Én nem értem nálad ezeket a parákat, nálam Variable 7.x-1.1 van fent, és minden szükséges pattern látszik: http://i.imgur.com/GYEdB.png
Nem jöttél még rá, mitől tűnnek el úgy hirtelen ezek a mezők, meg fordulnak elő ilyen furcsa problémák?Ja, még nem is gratuláltam, hogy már egyedi avatarod van, szóval grat.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest