Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jelen esetben egy list_text-ről van szó.
Én nem próbáltam meg elmenteni a változtatást a figyelmeztetés hatására, csak elkezdtem rákeresni a neten és ott olvastam, hogy nem ajánlatos változtatni. Belenéztem az adatbázisokba, a key|value BLOB-ként van tárolva, gondolom a helyes karakterkódolás miatt, viszont mindegyik node-ban felhasznált value külön-külön le van tárolva, emiatt gyanítom, hogy a változás felül sem írná a régebben létrehozott node-okat.
Nem volt még kedvem teszt adatbázissal kikísérletezni, de úgy látom, elkerülhetetlen lesz.Patterns:
nekem itt annyi látszik, hogy Save configuration, oszt csókolom. Illetve látszott, mert most már megjavult.
Annyit tudok róla, hogy elég megfoghatatlan hiba, kinek ez, kinek az a modul okozza a jelenséget, és jó workaround sem nagyon volt. Nálam mindenesetre a 2.1-es Variables gyógyírt hozott. Remélem ez így is marad.Szerk:
hosszú ideje húzodott már az avatár dolog, kb fél évre feledésbe is merült, de Ndruu segítségével röpke 2-3 hét alatt megvalósult. Egy barátom is elkezdett egy próbát készíteni, de nem rajongtak érte.
Szóval kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest