- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
james001 #4609 üzenetére
Belehallgattam csak futólag, félreraktam későbbre
Még mindig retro:
Rameses B - Open Your Eyes (L Plus Remix) -
-
.LnB
titán
válasz
james001 #4359 üzenetére
Tegnap nekiálltam én is. De hát nem bírtam sokáig. Elsősorban igen az volt a bajom, hogy nem is igazán dnb. Na meg a 10 perces track-ek..
Viszont az tény, hogy hangzásilag nagyon fasza néha. Csak egyszerűen nem találok olyan élethelyzetet amikor ezt szívesen hallgatnám. Vezetéshez, melóhoz nekem nem passzol.
De ez csak a személyes véleményem. Általánosságban az tényleg elmondható, hogy igen magas minőségi cucc, és van stílusa. Sokkal egyedibb mint a sok tucat, csörömpölős dnb.
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
Giot
addikt
válasz
james001 #4125 üzenetére
Korrekt muzsika! Kösz!
Egy kiváló GLXY remix. Artificial Skin (feat. Keeno and Emer Dineen) [GLXY Remix]
-
válasz
james001 #4125 üzenetére
Ez az EP is egy kalap kaki lett. Azért remélem idei év nem lesz olyan rossz, mint a tavalyi. 2 hónap alatt 0, azaz NULLA szám jött be eddig idén. Az én dnb gyűjteményem statisztikája így néz ki erre a évtizedre:
2017: 22 szám
2016: 59 szám
2015: 52 szám
2014: 66 szám
2013: 75 szám
2012: 63 szám
2011: 40 szám
2010: 40 számEzek ugye az adott évben kiadott, nekem tetsző számokat jelzi. Vannak régebbiek is, de viszonylag kevés. Kb 2010-2011 óta hallgatok dnb-t.
-
.DLL
veterán
válasz
james001 #4104 üzenetére
Ja így már értem a zúzást.
Szerencsém van, nekem bejönnek a casual-abb DnB-k is.
és, hogy ne legyen link nélkül: Jonny L - 2 of us (Photek remix)
-
-
.DLL
veterán
válasz
james001 #4033 üzenetére
Billain - Manifold (Original) ...azok a metál riffek
-
.LnB
titán
válasz
james001 #4014 üzenetére
Csak az a drága szívem ne lenne komolyan...
RedPill - Follow The Reaper EP
Follow The Reaper
Fool Proof
Fantasy
CrimeTelekinesis - No Brain, No Pain EP
Slime Gland
Telekinesis & L 33 - Meanwhile
Wipe Out feat. Nuklear MC
It Could Be A Trap (Eatbrain 044)
No Brain, No PainNa és most, hogy szépen megkerestem őket, elkezdem meghallgatgatni.
-
.LnB
titán
válasz
james001 #3824 üzenetére
Na igen, ez már muzsika!
De ez is kellemes:
DC Breaks - Vendetta -
.LnB
titán
válasz
james001 #3815 üzenetére
Én nem akarok direkt széllel szembe "beszélni". De most hallgatom, és kritikán aluli ez a remixes cucc..
Már az alap Noisia is egy nagy katyvasz lett számomra mióta megépítették azt az új stúdiót. 1-2 remix még elmegy, de rendesen szenvedek az album végighallgatásával jelenleg is. -
válasz
james001 #3790 üzenetére
Küggyé nekem egy 30+ darabos track pakkot privátban és kreálok neked mixet, s akkor az olyan mintha új lenne, én így tolom.
Kis kedvcsinálónak, első mixem 2012 szilveszteréről, egy gagyi kis keverővel készült még + traktor egérrel:
Evolution (zip, számokra darabolva, névvel)
Akkor még adtam nevet neki, nem tudom miért, biztos azt hittem hogy ettől jobb lesz.
Amúgy szerintem egész vállalható, az első fele mondjuk ilyen breakbeat meg tuccer elektronikus műfaj, de szinte mind Noisia. Közepén valahol begyorsul. Minőség sajnos elég gyatra. Aki kitalálja miért az kap egy virtuális sört.
-
válasz
james001 #3776 üzenetére
Mekkora jó. Kár, hogy ezek a számok inkább az Audio új stílusában íródtak, amit nem szeretek. A régebbi Audio-t pedig nagyon bírtam, meg az Ed Rush is nagy kedvenc. Ezt a számot várom ruhadtul, de gondolom sose fogják kiadni, ez is csak mixből van kivágva:
Ed Rush & Audio - Raid (Virus dub)
2011-ben nyomták, szóval már nem sok esély van rá, hogy kiadják.
Ja még egy száma van:
Ed Rush - Forever (a mix elején)
Ez sincs kiadva, hülye duplate sznobizmus.
-
Vanir
veterán
válasz
james001 #3710 üzenetére
Hallottam, amikor kijött, nekem is bejövős, egy élőben megnézést megérne.
Ez volt az első amit hallottam tőlük anno, a mai napig előveszem néha (pedig elég kommersz):
The Qemists - Hurt Less -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
james001 #3647 üzenetére
".LnB rám ragasztotta ezt a gifes dolgot "
Jó is a gifelés, sokkal kifejezőbb mint ezek a smile-k. Csak linkelni kell mert a mobilnetesek sírva fakadnak.
Én mindig próbálok vicces lenni. De akinek nem tetszik az ismer, és nem kattint a linkre.Nem rossz ez a Nickbee, de nem is maradandó.
-
válasz
james001 #3559 üzenetére
Ja, a 6 év oldschool, értem.
De ilyesmi hangzású nekem amúgy ezek is:
Noisia - Dustup (2012)
Noisia - Mouthbreather (2015)
Noisia - Containment (2012)
Noisia - Tryhard (2012)
Noisia - Friendly Intentions (2011)
Noisia & Prolix - Asteroids (2014)Szóval kb minden, azaz nekem ez A Noisia hangzás.
-
mekker
őstag
válasz
james001 #3554 üzenetére
Az túlzás, hogy kijött.
Rutracker, vagy ilyesmi?Én eddig csak azt a kiadott 5 számot hallgattam. Jó kis oldszkul Noisia, de azért remélem nem 18 ugyanolyan számból fog állni az album. Főleg nem azok után, amilyen változatosságot lenyomtak 1 év podcaston.
Leszedem, de nem merem most meghallgatni. Egyszerűen elvette a nyár az otthoni hallgatástól a kedvem, pedig végre van rendes szoba, meg hangszóró. Most a nyárias dallamok is sz*rok, meg a zúzás is. Még a jumpup is, pedig az köztudottan a legaudiofilebb fajta zene. -
.LnB
titán
válasz
james001 #3531 üzenetére
Rock-ba nem tudom neked mi fér bele, vagy ismered e őket, de Mumford & Sons-t ajánlom. [link] Igaz ez folk-rock. De szerintem önmagáért beszél a zenéjük, annyira minőségi. Sigh No More és Babel albumjukat ajánlom elsőre, a tavalyi Wilder Mind is nagyon jó, csak az már kevésbé folk-os.
Bocsi az offért.
-
mekker
őstag
válasz
james001 #3528 üzenetére
Szerintem jobb is inkább egy kicsit elmozdulni a nyáriasabb dallamok felé.
Hybrid Minds - Touch ft. Tiffani Juno (Tokyo Prose Remix)
Hugh Hardie - Colourful Language
Heist- Ghost On My Shoulder
SCAR Yours feat Orkyd [Drums VIP Mix]
SCAR- I'm Gone feat Naomi Pryor [3AM Mix]Szerintem is jól sikerült, a Strange Things fogott meg leginkább
-
mekker
őstag
válasz
james001 #3428 üzenetére
Erről már én is hallottam, bár nem hiszek benne, hogy sok újat fognak mutatni. Inkább csak fesztiváloznak majd továbbra is, és megélnek a hírnevükből.
Érdekes lenne egy új LP, bár amit úgy a Witchcraft környékén elkezdtek, és Knife Party név alatt foskavalkáddá kerekedett, az olyan tékozló fiús utánérzést kelt bennem.
Ez a baj a fesztiválzenészekkel - letesznek valami komolyat az asztalra, aztán pár év múlva meg már a sz*rt nyomják.Pár sötétebb, visszafogott zúzda
Picota & Kumbh - Conviction
Fourward - Mashed
Current Value - Circuitry(Ez egy liquidesebb szám nagyon szép dobokkal - igazi utazós zene)
Fanu - Siren Song -
válasz
james001 #3401 üzenetére
Mefjus mindig is jó volt.
Fourward - Blur (Mefjus remix)
(#3400) Thome: Nálam ez az iszonyú pusztítás:
Noisia & Mayhem - Exodus ft. KRS One (vizuális magyarázattal)
-
mekker
őstag
válasz
james001 #3369 üzenetére
Nehéz kérdés, amennyi új hangzást kaptunk az idén..Mondjuk kedvenc szám:
Spor - Aztec (Calyx & Teebee remix) - örülök hogy visszatért. Aztec, Supernova, 1up.. kb. ezek vezettek be a dnb-be. Azt hiszem itt nem aratott nagy sikert Spor albuma, pedig szvsz az is elég egyedi lett.Albumból még nehezebb választani, esetleg:
Reso - Ricochet -
Thrawn
félisten
válasz
james001 #3369 üzenetére
Album: Mindmapper & Silvahfonk - Absolution EP
De csak azért mert rajta van ez a trekk: Mindmapper & Silvahfonk - AbsolutionBUÉK!
-
Vanir
veterán
válasz
james001 #3369 üzenetére
Erre gondolt az úr.
Kérdésedre válaszolva pedig én speciel nem tudom eldönteni, rengeteg világi hatalmas muzsika jött világra idén. -
-
válasz
james001 #3343 üzenetére
Ott van a YT videjón a link, én azt néztem.
http://www.redeyerecords.co.uk/vinyl/69255-nsgnlep005-mefjus-blitz-ep
Mefjus - Blitz
Mefjus & Phace – Clock Off
Mefjus - Purify
Mefjus – Chaos TheoryNeosignal Nsgnlep005
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest