Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thrawn
félisten
-
Vanir
veterán
Brutál agyzúzás éjszakára.
Minor Rain - Hydra -
Thome
veterán
Nekem nem volt lehetőségem kivel menni, egyedül meg sux.

Most Getter stílusára vagyok ráépülve, DNB most kicsit hanyagolódik nálam, nincs olyan ami igazán bejön.
Getter - Head Splitter
Getter - BackBár hogy ne legyen full off, álljanak itt dnb producerek alkotásai amik szétosztanak a bulikban ha elsütik ezeket, de akkor se dnb-k...

Meg hát ezeket ki nem ismeri egyébként is:
Noisia & Ivy Lab - Possession
Ivy Lab - Sunday Crunk (Mefjus remix) -
james001
veterán
Új Spor elég ütős lett
Főleg a Figaro szám 
-
Thome
veterán
Én éppenséggel fel autózhatnék Esztergomból. De a pusztulat ette meg, hogy egy ismerősöm se hajlandó feljönni, pedig hoznám-vinném.

De hogy reagáljak, jó lenne pöstinek lenni ilyenkor, ja. Mondjuk holnap lehet feltrappolok, oda már lesz ember.
És hogy on is legyek, mert hogy ez itt egy dnb tocsik:
Ettől jobb dnb szám a saját ízlésemnek nem fog születni sosem:
Nero - Me & You (Dirtyphonics remix) -
Vanir
veterán
Teljesen rá vagyok függve.
Neonlight - Neon City -
mekker
őstag
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Nem egy nagy újdonság, de jó hallgatni
-
james001
veterán
Blöee
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is néha meghallgatok egy-két liquid dnb-t,de inkább az ilyen "chill" verziókat szeretem: Apostata - The Ocean Amiben túlzottan kornyikálnak nembegyere
De azért legyen valami neuro is kérem szépen

Billain - Mushin Chip
Billain új trekkje,csak mostanában találtam rá. Király mint mindig.
Egyébként ez a Terminal egy jó csatorna,csak hát VR szemüveg nélkül nem olyan élvezetesek a videók 
-
.LnB
titán
Fű én baromira nem szeretem ezeket a light-os dnb-ket. Évente ha kettő megtetszik, de ez bejön.
Alan Walker - Faded (Kasger Remix)
Mondjuk minőségi remix-nek se nevezném annyira, de az eredeti zene is bejön.
Vélemények?

-
htc07
addikt
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
htc07
addikt
Volt valaki tegnap a noisia inviteson?

-
-
james001
veterán
-
james001
veterán
Néztem ezt a Bladerunnaz bulit,komolyan 7000 ft a belépő?
Mármint a normál,a VIP-ba bele se merek gondolni. 
-
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
Vanir
veterán
Győrben Jade-t még majdnem végignéztem, de aztán elnyomott a fáradtság, még tartott egy antibiotikum-kúra aztán az kiveszi az ember erejét. No meg az a 4 óra folyamatos mozgás is.

Amúgy eddig is Raise Spirit volt a kedvenc magyar dnb dídzsém, de 18-a óta még annál is jobban. Egyrészt hatalmas szettet adott le, másrészt pedig emberileg is rettenet jó fej.

-
Én itt Veszprémben voltam hétvégén az előpartin, az igen jó volt. Mármint Chris.SU, 1000Ft-ért.

A többi ingyen se kellett volna, DJ Ren nem az én stílusomat játszotta, Mastif meg olyan unalmas volt (oké, hogy bakelit, de kb 4-5 percig ment egy szám), hogy a Statikot már meg se vártuk, mentünk a a fenébe.

-
james001
veterán
-
Thome
veterán
Van itt olyan, aki tervez menni a Bladerunnazos Noisiás bulira?
-
james001
veterán
-
mekker
őstag
Royalston - Cerulean Blue
TI - Minimal Genocide (cut)
TI: Roll The Tops EP
Minimál jump-up, nagyon ütős lett -
mekker
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Linkelek pár dolgot, ami eszembe jut, hátha találsz köztük valami érdekeset
Noisia Radio A Noisia indított egy podcastot, amiben kicsit má irányokba is elkalandozgatnak. Sok half-time, meg akadnak trapes-dabstepes számok is (+ minden adásban van 1-2 kitekintő).
Reduction Show (Dnb Pékség) magyar műsor, most is fut havi pár alkalommal
Blackout Podcastek neuro
Subsilent nem is annyira a dnb-s részéért, hanem a kitekintésért
Nu:Tone : Fast Jungle Music
Rusty K mix
Billain mix,
DLR : Metalheadz 20 Years mix
Panda Mix Show Engem ez a sorozat vezetett be a dnb-be. Sok a kevésbé ismert név is, van mindegyik mixhez egy rövid bemutató sztori is, és mindenféle hangzásból van egy kicsi. A többi csatornájukon is vannak jó mixek
Metalcast ha van hozzá füled - darkstep, techstep, crossbreed, neuro,és minden mi jó
+1: Bassdrive-on szinte 0-24-ben megy valami minőségi. -
geckowize
őstag
Mar osszefutottam vele vmelyik elozo hszemben felsorolt mixben, az Evolutions per Minute bejon, de azert nem annyira mint mondjuk egy Spor, Evol Intent & Ewun - Levitate, ami kb a tokeletes track szamomra, mert eleje liquid, aztan darkstep/techstep (vagy segitsetek bekategorizalni) es van benne breakbeat resz is. (A Spor - Knock You Down VIP is hasonlo, csak abban a liquid hianyzik).
Mixet esetleg tudnal ajanlani?
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Majdnem pontosan 10 éve kezdtem dnb-t hallgatni, ami 2 évig masszívan tartott, elején még futurestep, liquid funk vonal (Pendulum többi Breakbeat Kaos-os cuccokkal együtt, High Contrast, Teebee, State Of Mind), később techstep, darkstep (BSE, Noisia, Audio, Evol Intent, Spor, Tech Itch, Kryptic Minds & Leon Swith, meg már néhány abszolút mészárbéz Panacea) és elmentem más irányba (heavy metal, de aztán meg electro house, ki érti ezt?
), de másfél hónapja valahogy megint meghallgattam a 2005.09.18-ai BBC Radio1 Pendulum Essential Mixet és visszajöttek az emlékek, azóta megállás nélkül mixeket keresek és hallgatok a kimaradt időből (2008 tavasz - 2016 február), hogy megszerezzem az új számokat a gyűjteményembe.Azóta már a BBC Radio 1 Essential Mixek közül megvoltak a dnb-sek (Spor és Drumsound tetszett a legjobban), Andy C Nightlife-jai is, aztán most fogok végezni a Lifted Music Podcast-ekkel (21-esnél tartok), aztán a Black Sun Empire podcast van betervezve, viszont utána még nem tudom milyen mixet tudnék hallgatni, ezért is írok ide, hogy 2008 tavasz óta (de lehet előtti is, lehet anno én még nem találtam meg) mik azok a mixek (esetleg számok), amelyek minden törtütemes lelkűnek alap művek (és online streames)?
Dnb-n belül olyanra gondolok, ami azért nem chillstep lágyságú már, de még nem is Limewax azért. Liquid inkább a favorizált, de az se baj, ha van benne darálós rész, csak ne az domináljon (mint a Phace - Krunk Time, na az már nekem nemgyerebe).
-
james001
veterán
-
Giot
addikt
Ohh ez a Gridlok pedig milyen jól indult.
Aztán hogy elszürkül. 
-
mekker
őstag
No Remorse EP
Detest - Hong Kong Violence #15 EP+1:Gridlok likvid a Hospitalitynél ilyet sem gyakran látni
-
Vanir
veterán
-
james001
veterán
Holy Shit

Current Value - Changes -
james001
veterán
-
mekker
őstag
High Contrast - Calling My Name
A klipje is elég jópofára sikeredett
Sully - Crystal Cuts
érdemes az EP többi számát is meghallgatni -
(jan)
őstag
-
james001
veterán
Kijött az új BSE & SoM,ütős lett szokásos minőség

Black Sun Empire & State of Mind - Twisted Up -
Vanir
veterán
L 33 - Bloodbrain
Esti agyzúzda.
-
Ja, hát amikor nincs célhardver, akkor be van az ember korlátozva rendesen.
Gondolom ha lenne egy jó (4 deck) keverőd, akkor más lenne a világ. 
Van pár régebbi számom, de az más, mint ami most megy. Kb tavaly nyár óta teljesen máshogy állok a zenéléshez, nulláról szintetizálok mindent, ami nagyon sok kutatómunkába kerül, de ettől lesz egyénisége a zenének, nagyon ellene vagyok a loop sample-knak. Így a részletekbe elveszve egyelőre nincsenek is számok, inkább csak samplék, stb, majd ha lesz valami érdemi, akkor postolom ide, de ez kb évek kérdése.

-
james001
veterán
-
Giot
addikt
Only mouse.
2 perc, akkor ez neked nem lesz elég agresszív.
Alapkoncepcióm a kontraszt, hogy néha utazzak a muzsikával, néha meg harapjon, vagy pörögjön. Nincs profi cuccom ez hozza a hibákat ez van sry előre is.
Nagyom szeretem a d&b változatosságát, szerintem az elektronikus zenei stílusok csúcsa.
Ha vannak zenék még ha alfa állapotban is én kíváncsi vagyok jöhet.
-
Na én is valahogy így gondolom ahogy írod. Én igazából nem a liquidet nem szeretem, hanem a sok híg populáris liquidet utálom. Eleve technikailag nagyon igénytelenül vannak összedobva, legalább ahhoz vennék a fáradtságot, hogy normálisan szóljon. Maga a DnB szerintem közel olyan sokszínű műfaj, mint a metál, legalábbis én a kettőből sok alműfajt meg tudok egyeztetni.

Keverést én magam miatt csinálom. Én is csak egy sokadik önjelölt DJ vagyok, a mixeimet kb csak saját hallgatásra készítem, de azért be szoktam postolni ide is, hátha valakinek tetszik. Lehet később esetleg valamikor fogok előadni kisebb közönség előtt, de ez az irány túlzottan nem vonz, amíg nem érzem magam fullosnak. Illetve ezen felül még zenét is próbálok csinálni (kb 6 évesen kezdtem midizéssel, pár éves kihagyásokkal), de ez utóbbi nagyon kemény meló, mert elég durva önkritikám van.
A keverés lényege szerintem önmagad szórakoztatása, kísérletezés, stb. Most hirtelen nem időm végighallgatni a mixed (majd este), de szerintem egy mixnél az aggresszivitás a lényeg, azaz 2 percnél többet nem kéne hagyni egy számnak mert szerintem egy DJ-nek mindig ügyködnie kell a pult mögött.
Mivel keversz amúgy? Mert ha csak pl egérrel, akkor megértem, hogy nem bonyolítod. Sajnos legalább kb 100ezres tétel, hogy az embernek legyen egy használható keverője, de nekem ez amint megvolt, életem egyik legjobb "befektetése" lett. -
Giot
addikt
Okok Thijs

-
Giot
addikt
Igen Galaxy jó, nagyon.
Azon gondolkodtam hogy mivel a liquid a leginkább mainstream irányzata a D&B-nek ezért a jelenlegi felhozatalban egyre inkább a könnyed dallamos "rádió kompatibilis" muzsikák kerülne előtérbe. Klasszikus, mint pld a Noisia (Thijs?) szettben lévő Commix muzsika, amiket én is nagyon szeretek, pedig egyre kevesebb születik. Igen GLXY "üdítő" példa. Van benne ötlet, hoz hangulatot, ad át érzéseket.
Mindig is jellemző volt a D&B-re a kísérletezés, a szélsőséges irányzatok. De ahhoz hogy fogyaszthatóvá tudják tenni a nagy átlagnak, a közízlés nyelvére is le kellett fordítani. Ez termeli a pénzt, és ha van recept a pénz csináláshoz akkor azt a receptet használni fogják, sokszor, ez pedig hozza a kliséket, és a kevesebb igazán jó zenét. Volt olyan mikor a rádióban éppen D&B muzsika szólt, kérdeztem a kollégámat, tudod e milyen stílusú zenét hallgatsz? Nem tudta.
Keverés, másfél két éve azt mondtam abbahagyom nekem erre nincs időm. Egy két ismerősön, baráton kívül úgysem hallgatja senki, akkor meg minek. Profi nem vagyok, pénzt nem tudok belőle csinálni. Hobbi van 3-4 minek még egy. De mindig mikor igazán jó zenéket hallok elkezd az agyam dolgozni. Így még ha csak a HDD-nek is de mindig becsúszik egy egy mix. Vagyis valójában magamnak csinálom, mert szeretem ezeket a zenéket.

A legutóbbit feltöltöttem, szokásos liquid, dark, neuro stílusokból áll össze itt ott hibákkal azért hallgatható.
Nekem ilyen a D&B: [link] -
Ez a GLXY üdítő példa a liquid-re, nem vagyok oda a stílusért, de továbbkattintgattam a számaik között és kellemeset csalódtam. Bár ilyen igényes lenne minden liquid előadó, sajnos a nagy részük nem ilyen.

Thijs valamit nagyon tud, az biztos, mindig meglep amikor ő kever.
Időként olyanokat dob össze, hogy csak nézek. Nagyon agresszív. Bár valamikor "elrontja", de mindig jól jön ki belőle.
Most kedvet is kaptam keveréshez, régen csináltam. 
-
Giot
addikt
válasz
Armahun
üzenetére

Nálam anno a liquiddel indult a D&B, de most már nem tudnék olyan irányzatot mondani amit kerülök, mindegyikben van minőségi muzsika.
Viszont a liqiudek nélkül a sok zúzda fárasztó, akár unalmas nekem.
Kiváló példa ez a Noisia szett: [link]
23. percig megy a zúzás, majd egyszer csak betol egy Commix muzsikát. Ahogy elkezd hömpölyögni a liquid a csarnokban..... mesteri a kontraszt, kiváló zene. Aztán persze jön vissza a neuro, dark. De le a kalappal a Noisia előtt.
GLXY - Maze Ez is kiváló.
-
Giot
addikt
GLXY - Pinnacle Hibátlan!
-
james001
veterán
-
mekker
őstag
-
james001
veterán
-
james001
veterán
Akov - Burn It Down ft. Twitchee Cordz
(#3430) mekker: Én azért reménykedek benne hogy új számokkal jönnek

-
mekker
őstag
válasz
james001
üzenetére
Erről már én is hallottam, bár nem hiszek benne, hogy sok újat fognak mutatni. Inkább csak fesztiváloznak majd továbbra is, és megélnek a hírnevükből.
Érdekes lenne egy új LP, bár amit úgy a Witchcraft környékén elkezdtek, és Knife Party név alatt foskavalkáddá kerekedett, az olyan tékozló fiús utánérzést kelt bennem.
Ez a baj a fesztiválzenészekkel - letesznek valami komolyat az asztalra, aztán pár év múlva meg már a sz*rt nyomják.Pár sötétebb, visszafogott zúzda
Picota & Kumbh - Conviction
Fourward - Mashed
Current Value - Circuitry(Ez egy liquidesebb szám nagyon szép dobokkal - igazi utazós zene)
Fanu - Siren Song -
(jan)
őstag
-
james001
veterán
Amúgy nem tudom láttátok-e,de visszatér a Pendulum. Ideje volt már,mert ez a fos Knife Party vonal amin elmentek eléggé elcseszett mindent... Remélem a jó kis régi jungle stílusban térnek vissza,pl. olyan Tarantula vagy Masochist szerű számokkal

-
-
otto14
őstag
-
james001
veterán
-
mekker
őstag
Bad Company UK - Equilibrium
A világ egyensúlya ismét helyreállt. Bad Company -
james001
veterán
-
james001
veterán
Fel vannak pörögve a srácok nagyon mostanság
De persze ez nem baj. 
-
Vanir
veterán
Agressor Bunx - Crusader
Nagyon csúnya, a jó értelemben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mekker
őstag
Kicsit ambientes dolgok, a Proplyds szvsz kiemelkedően jó szám
Owl - Proplyds
Aeon Waves - Time (Owl Remix)
Neurosplit: Angular Beings/AsterismEgy kis zúzda:
MachineCode Vs CounterStrike - Psychosis ez is -
Megérkezett!

-
Vanir
veterán
-
james001
veterán
-
mekker
őstag
Valami Spotify-os orosz cucc nem igazán értem mi ez, de van benne balalajka, meg van néhány egész jó számuk. Kísérletezgetős dolog, de nem az a teljesen gagyi, ha folytatják, akkor egész kiforrott lesz ez idővel.
S.P.Y - Doppelgänger Már csak azt várom Gancer & Ruin mikor lesz Hospitalityn.
-
james001
veterán
Leszaggatja az arcod Mefjus - Continuous VIP
-
Tripletes számokból nekem nagyon kevés jön be. Mindig a középsulis menzán a konyhás nénik által hallgatott tucca-ticca zenék jutnak eszembe róla vagy pl a régi lottó zenéje .

Egy kis off: Reakció a Mefjus - Suicide Bassline számra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
No, akkor tényleg Morgan Freeman hangja van ebben a számban.

Forrás: (a YT-ra feltett anyag kicsit gyorsabb, mint az eredeti)
-
.LnB
titán
Trilo - ADHD 8YT vidi f*s minőségű sajna) jön be nekem nagyon. De ezek sem rosszak.
Mirror Univers 2-n van rajta. -
Hát, mixbe buliba felspanolni jó a darálás meg a jópíszmadafaka a közepén. Amúgy az eredetinél rosszabb ez a vágott verzió.
Wow, Trilo valamit tud:
-
válasz
james001
üzenetére
Mefjus mindig is jó volt.

Fourward - Blur (Mefjus remix)
(#3400) Thome: Nálam ez az iszonyú pusztítás:
Noisia & Mayhem - Exodus ft. KRS One (vizuális magyarázattal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Főleg a Figaro szám

Egyébként ez a Terminal egy jó csatorna,csak hát VR szemüveg nélkül nem olyan élvezetesek a videók

Nekem ilyen a D&B: