Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
7napig még működni fog ez a link.
én igazán az ilyesmi atmospheric stílusért vagyok oda.
töltsétek!!!!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
SpiT
tag

-
BITBOYS
addikt
Egy upsz a jó totyiknak

Drum and Bass,Electro és persze a törtek! Már vagy 8 éve ezen a vonalon vagyok és nem lehet megunni! -
.:: k4!oz
csendes tag
hallgassátok...
-
SpiT
tag
Kaptam egy nagyon jó linket, ahol vannak elég jó zenék:
Bővebben: link -
Dictator^
veterán
Palotai extázis 10től 7ig videójába nem tudja valaki mi a nyito zenének a cime?
-
Juan D
tag
Ja, a buli szombaton lesz, de sajna nem tudok menni
Jamie Winchester koncertre megyek, aztán meg .. nem tom, most vittem el a radim szűkítetni, aztán 4k-ért csinálják meg 
-
Juan D
tag
Hy!
Jövő7en Pápán lesz v.mi D & B buli! Ha többet tudok, írok! -
[lAyCsI]
addikt
Nem D'nB, de holnap este Danny Breaks koncert a Trafó Bárban,
beugró sem vészes ha jól olvastam 1.5k, én lenézek szvsz
-
Juan D
tag
Ez jó, lehet rá aludni, mert ha nem koncentrálsz rá, akkor monotón, ha meg bulizni akarsz rá, akkor ütős!
-
SpiT
tag
Én pl meglepő módon szeretem a dnb mellet a black, death, nu metált is!
Elég sok a mély hang, ezért jön be.
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Kb. 2000-től lett egyre populárisabb.
Hmm... HC hasonlítana rá? Ezt még nem hallottam
De szvsz nem, már csak a törtütem vs. négynegyed miatt sem. -
Brae
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Ha Aphex Twin-től zúzósabb vmi kell, akkor Digeridoo.
Autechre-bezony ezzel szíven találtál, imádom
Egyébként a Warp kiadónál, majdnem mindenki szeretek, pl az LFO is naon jó.
Ismerem. Chris Cunningham videoklippek nem semmi elvontak, de szvsz kategóriájában überelhetetlenek
-
qpakcovboy
őstag
Mostanában én is egyre több Breakbeat-ot hallgatok, tudtok mondani jó előadókat? Ti kiket hallgattok?
-
Dictator^
veterán
nos az aphex twint nem sorolták dnb közé csak kérdezték hogy tudnak e vmi jo zuzos zenéjét..
amugy igen Aphex Twin tényleg a Techno mozartja... Kisérleti zene, ugy mint pl az Autechre is! Biztos hogy ismered...Más: Aphex Twinnek a direktora(!) aki a klippeket csinálja az meg Chris Cunningham nem tudom őt mennyire ismered de haverom rendeltetett egy DVD-t amerikából vagy honnan és nagyon jo!
van autechre, aphex twin, bjork, stb stb klipp ...nagyonjok... -
Drótszamár
őstag
Én nem ismerem ilyen rég óta. Asszem 2001 decemberében találkoztam vele elősször. Egy éjszakai tanulás alatt halgattam DnB mixeket, és nagyon beleszerettem a stílusba.
Előtte sok Rap-et meg Hardcore Technot (Thunderdome), meg happy hardcore-t halgattam. A HC azért valamennyire hasonlít rá sztem. -
Drótszamár
őstag
Lenne egy hülye kérdésem? Mennyire lehet elkülöníteni a BreakBeat-et a DnB-től? Hol kezdődik a BB és honnan már DnB?
Sztem nincs éles határvonal. Szerintetek?
Vagy annyi lenne a különbség a kettő között, hogy a DnB-nél másfélszer gyorsabban pörög a bakelit??? -
_Volkovy_
nagyúr
nyomjatok már nekem egy netrádió címet,hol sok breakbeat-es dolog megy..

-
Brae
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Bezony divatból, a DnB sem tudja elkerülni a mainstream-é válást, populiarizálódást és így a szint is esik...
Vki pár hsz-al előbb Aphex Twin-t is ide sorolta...
Csak halkan jegyezném meg, ezt a zseni fiatalembert úgy is hívják, h a techno Mozart-ja...(természetesen kísérleti techno)
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
criss cross nak hallottam egyszer 1 iszonyat jó számát

-
Dictator^
veterán
divatból? dáremkészt?
én nem hiszem legtöbben asse tudják miez

bár lehet vannak már olyan emberek akik azthiszi hogy a dnb csak zuzásból áll...ezek tévednek... -
SpiT
tag
dnb, mint divat? Én pont azt gondolom, h egyáltalán nincsenek sokan, sőt sokan nem is ismerik talán.
-
Gdi
senior tag
hi!
jó hogy van drum and bass fórum így legalább lehet írogatni a partykról meg minden
Én elég rógóta hallgatok már dobbasszust és most azt veszem észre hogy egyre többen divatból hallgatják és ez gáz mert csak lehúzza pl egy party hangulatát meg az enyémet is...olyan ez mint a drog, mert az is divat lett mostanában főleg az ilyen 14évesek között... iszonyat sok kedvencem van köztük EdRush, kemal, moving fusion, goldie (fúúúú milyen zenét játszott 2éve a szigeten
)breakbeat-et is hallgatok nagyon sok kedvencem van a mostaniak közül egy pár:
Point B - Fictionary EP
Chris Carter - Walkie Talkie
Naga - Die Rhythmen Ein
Karányi - You Delight (FineCutBodies DT-esque)
és ezt a két bulit ajánlom mindenki figyelmébe
Tactile pres. D.Kay
@ 2005.04.23.
Helye: Citadella (XI. Citadella sétány 1.)
Belépő: 2000 HUF / 2500 HUF
Fellép:
D.Kay (Brigand, Metalheadz, BC Authorised, Soul:r)
SKC (Hospital, Soul:r, Tactile)
Chris.su (Commercial Suicide, DSCI4, Tactile)
Longman (Tactile)
Bratwa (Soul:r, Tactile)
Safair (Hospital, Tactile)
a másik nagy party (legalábbis szerintem):
Need 4 Speed Underground
@ 2005.04.22.
Helye: Blue River állóhajó (Erzsébet-híd pesti hídfő)
Belépő: 800 HUF
Fellép:
Drum and Bass area:
Jade & Matt-U (Black Sun Empire, Moving Shadow)
Vida L (Tilos)
Migu (BlackHoe)
SoundHunter (DirtyBass)
http://www.drumandbass.hu/freee/cikkek/9802_mshadow.htm
Liquid and Breaks area:
Simon
Mukki
Senz

-
[lAyCsI]
addikt
Egy kis ajánló: Klute - No Ones Listening Anymore, az új 2005-ös album, nem az a földbe döngölős fajta, de nagyon zsír, a CD2 lájtosabb, elektros, brake-es zenéket tartalmaz
-
qlr
csendes tag
Aphrodite most volt 2 hete eléggé ütős szettet nyomott

amugy meg lesz Kecskeméten (ha jól tudom) Hirös Underground Fesztivál 2005
majd utanna erdeklődök mi lesz ottan
szerk: hip-hop, drum'n'bass breakbeat, funkbreak, nujazz, easy listening, downtempo, lounge, dub
[Szerkesztve] -
SpiT
tag
Egyébként ajánlom mindnekinek a Dieselboy -tól a System Upgrade-et. Nagyon jó zenék, csak már kicsit uncsik.
-
Dictator^
veterán
válasz
Drótszamár
üzenetére
hát Palotairól szól akineknek jelentős része van a Drum'N'Bass müfajban... (és még sok másban)
ha az arcról érdekelne valami akkor [L]http//www.palotai.hu[/L] <-- itt a hivatalos oldala bár innen már nem lehet leszedni...
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
Palotai extázis 10től 7ig videójába nem tudja valaki mi a nyito zenének a cime
-
aDM|RaL^
őstag
Pontosabban
Axi - OctoberMix2003 -> ötven iksz perces. van neki egy kemény stílusa, naon rox.
Lokee vs Detonator : Double Toruble -> szintén 50x perc... kemény, fasza cucc.
Andy C - Breezeblock Headline Set -> szintén... durva :') -
aDM|RaL^
őstag
Axi
Andy C
Lokee
Detonator
Technical Itch
sorolhatnám
pörgést adnak alám. -
TexT-BoY
addikt
csá all !

én Di.fm Drum'n'bass részlegét nyuzom pár napja bejön ez a zene... -
Dictator^
veterán
Palotai extázis 10től 7ig videójába nem tudja valaki mi a nyito zenének a cime???
-
Dictator^
veterán
UP
-
Dictator^
veterán
www.drumandbass.hu hoz csatlakoznék...
plus DC++ on Hungarian Drum and Bass hub - persze csak csetre
amugy ha valaki látta a Palotai - Extázis 7 től 10ig videóját és tudja mi volt a legelső nyitó zene azt plz irja meg a cimét! -
gro0ms
aktív tag
És csak a művelődés végett...
ezeket mindenki szerezze be!
DZIHAN & KAMIEN - Stiff Jazz (a Gran Riserva albumukról)
NUSPIRIT HELSINKI - Skydive (a La Corporacion albumukról)
Nos, ezzel vége is a művelődés perceinek.
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
0=0
talvin singh
aphex twin
andy c
bad company
menjenek a lightosak a rákba
-
Esmein
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Hal a fenét, hallgatjátok a töréspontot ? haveromék csinálják esténként mikor nem a bot ad szokott jó lenni.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ha benézek egy totyikba akkor az kihal

[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Már én is nyitni akartam hasonló totyikot...
Lenne egy kérésem: Ha találsz a neten egy nagyon jó mixet, és még a minősége sem szar, akkor linkeld be ide légyszíves.
Én is szoktam keresgélni, de az utóbbi időben 20-ból ha 1 ami jó. Nagyon sok szemetet feltesznek.
És akkor ami az utóbbi időben sztem jól sikerült, és a minősége is jó:
Upbeats & MC 2 Shy - December DOA Mix
http://www.dogsonacid.com/dev/jho/upbeatsmix.mp3
114 Mb
46:26
320 Kbit/s
Shroombab & Mc Coppa - Nightfire Mix 2005
http://www.high-tension-rec.com/mixtapes/nightfire_mix_2005.mp3
76,43 Mb
55:35
192 Kbit/s
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
D'n'B - Devergo 'n Buffalo.
Bocs ez kihagyhatatlan volt, egyébként én is szeretem, de inkább a breakbeatet.
[Szerkesztve] -
winamp
tag
-
zene füleidnek

Bővebben: link -
Brae
őstag
Én is szeretem a Dnb-t. De csak a hardat. Tudna mondani vki ehhez hasonló zenéket Concord Down, Total Science, Loxy+Dylan.
-
Fercsa
senior tag
nem soka lesz EZ koncert

majd megkeresem a pontos idopontot
en legelosszor a PECSA-ban hallottam oket nagyon bejottek
-
winamp
tag
Up!

-
winamp
tag
Ne legyen süllyesztőben ez a topic!
Vki tud mondani vmi jó zenét? Én nem tulozottan ismerem az előadókat csak tesom zenéit hallgatom, de nagyon bejönnek. De már egy ideje tesom nem jár haza gyakran és nem tölt újakat!
Főleg azok jönnek be amibe sok a mély hang! 
-
rup1u5
nagyúr
Nahát jó 5let ez a topik.
2-3éve már kijöttem a partys korszakomból de néha azért jólesik elmenni.
A tini-pokemonokat meg kerülöm csak a vége felé már nem volt hova kerülni.
A pálvölgy kru-nak Bővebben: link volt egy havonta jelentkező ingyenes szabadtéri partysorozata a cseppkőbarlangnál de sajnos már ennek is vége jóideje. Azóta szinte semmi. Ha Bukem és Conrad jön azért azt nem hagyhatom ki. Zúzda meg nemigazán jön már be. Régen a Daróci utcában még feküdt de akkor még nyomattam az anfetaminokat is
Teebee ott egyszer nagyot alkotott (nosztalgikus tekintetű szmájlit)....öregszem na.
Szóval érdekelnének jó, barátibb, szabadtéri, ingyenes, esetleg illegál, neagyisten valóban ''mustbe18'' partyk ha valaki tud.
bigup -
qpakcovboy
őstag
PH!-s arcok, egyszer el kéne mennük páran ilyen buliba

-
nofene
aktív tag
Simán találtok programot, arról nem is beszélve ha egy picikét megerőltetnéd magad és visszaolvasnál, akkor láthatnád, hogy pont arról beszéltem, a vidéki parti-szcéna sokkal kiegyensúlyozotabb és jobb mint a fővárosi. Mellesleg ha jól látom, kecskeméti vagy. No most akkor ki akadályoz meg abban, hogy beírd a kecskeméti programokat? Szedd össze tedd közzé!
-
nofene
aktív tag
FEL!
Jöhetnek buliajánlók is!
Ma Tilos Klub a Kultiplexben ingyenes!
A West Balkánban pedig Ska Klub szintén ingyenes! -
nofene
aktív tag
Teljesen egyetértünk. Mellesleg ennek is köszönhető, hogy valamelyest elfordultam a stílustól, de én is ezeken nőttem fel, (Carl Cox-ot én is megemlítettem
), mellesleg néhány barát/rokon stb-n keresztül tudom, hogy vidéken sokkal jobb a helyzet, még maradt az underground jegyből elég sok. Szóval akár még érdemes is volna Pécsre vagy Debrecenbe lemenni egy DnB bulira, de kinek van arra pénze?
Egyébként sajnos nemcsak a DnB-en hanem a többi elektronikus irányzaton is érezhető ez a hígulás. 3 évvel ezelőtt egy Ludmilla-partin még nem voltak ilyen kis tacskók, (vagy csak elenyésző számban és nem szóltak vissza ha felrúgták őket
), de mostmár majd minden elektronikus tánczenei rendezvényen megjelennek. És télleg az a legidegesítőbb, hogy nem a _zene_élvezetéért_ járnak partikra.
Nah asszem eléggé kikeseregtem magam... (Ja így visszagondolva, talán Volt Fesztiválon Sopronban voltam utoljára nagyon jó partin, mert a Multicaféba nem engedtek be 18 éven aluliakat...) -
Gabcsika
tag
olyan helyet mondani, ahol nem kell, 13-14 éveket és hányásaikat kerülgetni, mert most ''sikk'' dnb-t hallgatni
Tökéletesen megértelek! Nekem is a t*k*m van ki a divatmajmából! Én már a jungle-ban nőttem fel a jó öreg Prodigy-val, Carl Cox-szal és nagyon SZERETEM ezt a stílust. És IMÁDTAM, amíg totál underground volt itthon. Mostmár csak szeletei maradtak meg nekem ebből, mert a kis t*kvakargató ''menjünkdzsrámendbéjszremertsikk'' emberkék a többit szétdarabolták!
Sajna mindenhol ott vannak, nem igazán t'ok olyat, ahol nincsenek... Persze, minden szám után úgy reagálnak ''úúúh, ez a XYZ-től a ZYX száma, bazel, neked meg van? Én most vettem itt meg itt az új makszit, ehe vazz...'' ''Űűűűh, tényleg? Klafa! Buly után én is megveszem, nekem is kell! Áááh, úúúh, yeee''
Na ebből elegem van... -
nofene
aktív tag
Hűűűű végre gy jó topik!
Bár már régebbóta nem hallgatok DnB-t (bár a zenei ajánlóba írtam: Bővebben: link) mostanában inkább Breakbeat azon belül Nu Break, Miami Break, esetleg egy kis 2step garage.
Kedvenc előadók... Hát: Dj TeeBee, Photek, DieselBoy, Carl Cox nameg Roni Size és még nagyon sokan mások.
Ja és szívesen mennék újra DnB buliba, ha tudnátok nekem Pesten olyan helyet mondani, ahol nem kell, 13-14 éveket és hányásaikat kerülgetni, mert most ''sikk'' dnb-t hallgatni. Ahová szívesen járok az mondjuk Kultiplex (Allnightbreakz, Tilos Klub), esetleg Trafó (Rewind csak ez már unalmas), szóval jó parti 5letek? -
lorcsi
veterán
Kriss Kross

-
Gabcsika
tag
Természetesen rendszeres látogatója vagyok a fenti oldalaknak, de magyar szerkesztésű Bővebben: link oldal sem rossz. A Phórum látogatása pedig egyenesen kötelező!

Kedvenceim: LTJ Bukem és a GLR stábja, alkotói (GLR, LGR, Earth Records)
Roni Size
720 Degrees (Blame kiadója)
Goldie
High Society (berobbantak, de nagyon)
így hirtelen... -
qpakcovboy
őstag
Akkor ez a Te oldalad: Bővebben: link
-
Divi
aktív tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Én oda vagyok érte. Csak az a baj, hogy az EZ rollers -en kívül nem ismerek több előadót.
Pedig imádom az jó reszelős D&B zenéket
-
qpakcovboy
őstag
válasz
strike-force
üzenetére
Itt a fórumon nem találtam...

-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
www.drumandbass.hu
köszönöm szépen , ennyit akartam, leülök magamtól.
-
CuKoR
senior tag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Most nemtalálom...tegnap láttam....lehet, hogy törölték ?

-
CuKoR
senior tag
Van már ilyen totyik ....
ZÁRHATÓ !
-
Sir Pocok
őstag
Szeretem ezt a stílust, de inkább a light-os vonalat....
-
qpakcovboy
őstag
Hello
Aki szereti ezt a stílust az írhat ide. itt egy jó kis oldal: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jamie Winchester koncertre megyek, aztán meg .. nem tom, most vittem el a radim szűkítetni, aztán 4k-ért csinálják meg