- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Sol Invicto - Pancake
Robyn Chaos & Fortitude - Broadmoor Blues
Tech Itch - Ancient Perception"Na... az, hogy teddy killerzig csak jumpup menjen" - jump-up >> zene, ezt mindenki tudja
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Thome
veterán
Na, van akit érdekel ez a mulatság?
-
Sent from my keyBoard
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Ezen az oldalon vótmá. Persze attól még jó, olyan tipik vicces neonlight.
Na, az alábbiak közül meg lehet választani melyik tetszik kinek.
Optiv & BTK - Inception
Optiv & BTK - Inception (Maztek Remix)
Optiv & BTK - Inception (Gydra Remix)[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
mekker
őstag
Kyra - Gunz szép esztétikus
@(#3589) brownus
Van egy line-up az biztos[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Giot
addikt
-
Thome
veterán
Innét valaki csípi a trap-et? Ma este miatt kérdem, nincs kivel menni
Szerk: Foreveralone.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
phace/misanthrpoe el kéne menni
-
.LnB
titán
válasz james001 #3587 üzenetére
Jaja Can't Breathe fasza, meg a Battlestar-on akadt még meg a fülem. De nem rossz az egész. Csak ennél a kettőnél néztem meg konkrétan a számcímeket, hogy megjegyezzem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
james001
veterán
Na meghallgattam a maradékot. A Can't Breathe kifejezetten tetszett még,de a többi is ütős volt. A Planet 9 meg olyan ismerősen hangzott,azt kiderült hogy egy régebbi Eatbrain féle válogatás EP-n már rajta volt.
Egyébként "sajnos" hallatszódik ezen az albumon is hogy főleg CV csinált nagyjából mindent,Dean Rodell szerintem csak lélekben volt otthttps://psnprofiles.com/kazama001
-
-
mekker
őstag
Enei - Iron Curtain (Fre4knc Remix)
Katharsys - Discipline EP
kanalas lábos zene[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
"Kijött" az új Machine Code Eatbrain album,elég zúzós lett szerintem
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Yasha - Dämon (The Panacea VIP)
Erről juttott eszembe, hogy talán az utolsó DnB buli amin voltam az Panacea volt, jó pár éve már...
-
.LnB
titán
-
mekker
őstag
Jade - What You Are EP
Lassúzós számok. Tetszik, teljesen kilép az egysíkúságból.Ja, el is felejtettem: iskola kezdéshez
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
-
.LnB
titán
-
james001
veterán
-
Giot
addikt
Halogenix - Beyond The Bounds Mestermű. Komor hangulatú, finom muzsika.
Halogenix- Paper Sword Ez pedig majdnem hibátlan, de nekem kicsit zavaró a torzított énekhang.
Halogenix ügyes.
-
otto14
őstag
-
Giot
addikt
-
james001
veterán
-
mekker
őstag
-
james001
veterán
Billain strikes again
-
mekker
őstag
Noisia - Lilith's Club ezt a lemezt sose hallottam még, elég sötétnek tűnik
Commix - Change (Nextmen) ez is brutál jó album, nem látszik meg rajta a 10 év és van rajta mindenféleДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Na, meghallgattam.
Voodoo, Approach, Motion Blur, meg 1-2 lájtosabb számuk tetszett.
Buszozós zenének nem rossz, de én is azt gondolom, hogy 18 helyett 8 számba kellett volna ezt a tudást belesűríteni.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
válasz james001 #3559 üzenetére
Ja, a 6 év oldschool, értem. De ilyesmi hangzású nekem amúgy ezek is:
Noisia - Dustup (2012)
Noisia - Mouthbreather (2015)
Noisia - Containment (2012)
Noisia - Tryhard (2012)
Noisia - Friendly Intentions (2011)
Noisia & Prolix - Asteroids (2014)Szóval kb minden, azaz nekem ez A Noisia hangzás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz james001 #3556 üzenetére
Oldszkúl hangzás? Szerintem nincs ebben semmi ilyen, ez az oldschool:
Egyébként szerintem nem lett valami jó ez az album, 1-2 szám max, de leginkább semmi se jó belőle. De hangzásilag egyébként nagyon ott van, tipik Noisia. A Phace új számaival vagyok még ugyanígy.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Elég régi meg minden, de nekem ez jön be manapság nagyon:
Dub FX 'NO REST FOR THE WICKED' feat. CAde & Mahesh Vinayakram
Tetszenek benne az alap ütemek, és változatos.
-
james001
veterán
Akkor úgy fogalmazok hogy kijött a virágboltban (freakenergy)
Amúgy eléggé ugyanazok lettek,de érződik rajtuk az oldszkúl hangzás. Meg szerintem ez csak a "CD kiadás",mert az összes szám nem hosszabb 3-4 percnél. A Split the Atom is így kezdte aztán később kijöttek a rendes hosszabb verziók a számokból.[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz james001 #3554 üzenetére
Az túlzás, hogy kijött.
Rutracker, vagy ilyesmi?Én eddig csak azt a kiadott 5 számot hallgattam. Jó kis oldszkul Noisia, de azért remélem nem 18 ugyanolyan számból fog állni az album. Főleg nem azok után, amilyen változatosságot lenyomtak 1 év podcaston.
Leszedem, de nem merem most meghallgatni. Egyszerűen elvette a nyár az otthoni hallgatástól a kedvem, pedig végre van rendes szoba, meg hangszóró. Most a nyárias dallamok is sz*rok, meg a zúzás is. Még a jumpup is, pedig az köztudottan a legaudiofilebb fajta zene.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
james001
veterán
Kijött az új Noisia LP,nem rossz,de nem egy Split the Atom az biztos... Eddig a már ismert Anomaly meg a Motion Blur szám tetszik csak úgy igazán róla.
-
mekker
őstag
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
(jan)
őstag
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
mekker
őstag
Rawtekk - Harbour
Rawtekk - The Hatch
Rawtekk - Aeons
asszem hűek a nevükhözДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
G Dub - The Omen
The Panacea & CV - ReReality az eredetije meg egy kincsДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
-
mekker
őstag
Stanton Warriors, Evil Nine, Krafty Kuts, plusz a Petőfi DJs mixeket érdemes visszakeresgélni - Zera, Ludmilla, mást nagyon nem tudok.
-
.LnB
titán
Ha breakbeat-et hallgatnék akkor hol keresgéljek? Régen szerettem, de nagyon rég nem találkoztam már a stílussal. Esetleg tudnátok segíteni? Előadó, vagy Soundcloud/Yooutube link?!
-
-
james001
veterán
-
.LnB
titán
Jó ez is, de a NYC Punk még jobban bejön, sőt azt mondom atom! Szeretem az ilyen "végigrecsegős" trackeket.
(#3529) lezso6 Igen, mondjuk az a Karate LP magasan veri Audio új lemezét.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Forbidden Society - Sellout holnap új EP jön elvileg
-
-
mekker
őstag
Tudom, f....g ez a műfajozgatás, de mit gondolnátok egy ilyen neuro-house-s keresztezésről?
Dosage & Ricin - Ishmael
Aeph - Aeph Is Dead
Feed Me - Mordez Moi
(mondjuk kevesebb electros cuccal, mint az utolsó 2-nél)House-ból csak fidgetet (acid+wubwubb), meg ilyen classicabb hangzásra épülőket (pl. Certified Sickness zenék) szoktam hallgatni, a többitől herótot kapok. De valami hasonlóra azért kíváncsi lennék.
Habár a glitch-hop számokban most is van neuros bassline, breakbeat, satöbbi, és az a műfaj is tele van szeméttel (de azért van pár kiemelkedő).Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
james001
veterán
Úgy értem hogy effektben meg csomó mindenben ugyanolyan mint egy-két régi számában is volt. Most meg nem írom melyek azok,nincs kedvem kikeresni őket Persze nem baj hogy újrahasznál effekteket,de azért ne ugyanott ugyanabban a hangzásban.
-
-
.LnB
titán
válasz james001 #3531 üzenetére
Rock-ba nem tudom neked mi fér bele, vagy ismered e őket, de Mumford & Sons-t ajánlom. [link] Igaz ez folk-rock. De szerintem önmagáért beszél a zenéjük, annyira minőségi. Sigh No More és Babel albumjukat ajánlom elsőre, a tavalyi Wilder Mind is nagyon jó, csak az már kevésbé folk-os.
Bocsi az offért.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Igaz,az egy kivétel,bár sok szám kb. egy és ugyanaz mint néhány régi száma. De az Electroshock,a Karate meg a Strange Things jóféle.
(#3530) mekker: Az ilyen light-os kornyikálós style-t nem szeretem
Mivel én mindenevő vagyok zenében inkább elkezdtem hallgatni rock-ot meg néha rap-et. DNB már ritkábban szól.https://psnprofiles.com/kazama001
-
mekker
őstag
válasz james001 #3528 üzenetére
Szerintem jobb is inkább egy kicsit elmozdulni a nyáriasabb dallamok felé.
Hybrid Minds - Touch ft. Tiffani Juno (Tokyo Prose Remix)
Hugh Hardie - Colourful Language
Heist- Ghost On My Shoulder
SCAR Yours feat Orkyd [Drums VIP Mix]
SCAR- I'm Gone feat Naomi Pryor [3AM Mix]Szerintem is jól sikerült, a Strange Things fogott meg leginkább
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Amúgy mostanában elég "langyos" a felhozatal neurofunk ügyben... Az új Blackout-os remixes albumon van egy-két jó trekk de amúgy semmi kiemelkedő...
Kedvencem Billain is eléggé kussol mostanság,két új számot dobott ki csak a Colonize óta
Audio albuma se lett olyan jó. Amit írt .LnB kb azon a véleményen vagyok én is.
Elvileg Phace ad ki egy új EP-t arra kíváncsi leszek.
Reménykedek hogy most csak nyaralnak a DJ-k aztán lassan visszatérnek a bombákkalhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
mekker
őstag
M.G.C - Jump Up Rhyme Szvsz. ez EP nagyon magasra emelte a lécet az egész jumpup színtérnek.
-
.LnB
titán
Na hát akkor az új Audio albumot hallgatva első reakciók:
Bricktop - Ez mi a szar?! (kicsit a felénél tovább hallgattam, annál tovább nem bírtam)
Toecutter - Érdekes, de nem lendületes. A végére unalmassá vált.
Thunder Ridge - Ez már valami.
Thud - Nem az igazi. De elmegy.
Creatures (feat. Nuklear) - Kellően pörgős, de néha amolyan "csörömpölős" mint ha szétesne. Jobb szeretem a letisztultabb ütős trackeket.
Motormouth - Na végre! (james ez a tipikus Audio-s szerintem)
Move It Along - nem.
Rogue - Ez tetszik. Eddig ez a legjobb.
Shatterdome - Ez már rég kint van. Elmegy.
Drop It Human - Ez is kint van egy ideje, tetszik.
Overdose - Jobb fajta, nem újdonság pár hónapja már.Rogue az ami elsőre nagyon tetszett. A többit szokni kell.
Hát ez elég so-so...
Ui: Nem szakérteni akartam, csak nekem Audio a kedvencem, nagyon vártam ezt az albumot.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Phace - So Excited
DROP IT HARDhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
mekker
őstag
A számok magukért beszélnek
Fresh - Acid Rain
Culprate - RelucentДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
james001
veterán
Pedig ez inkább a klasszik Audio-ra hasonlít
Audio - Thunder Ridge
The Prototypes - Redose (InsideInfo Remix)https://psnprofiles.com/kazama001
-
.LnB
titán
Audio Live Stream (felvételről) [link]
-
mekker
őstag
LYNX - Elextronix chill
-
.LnB
titán
Ettől most igazán nem estem hanyatt.. :/
-
Igen, ebből valami VIP kéne. Kb mint ahogy a Mefjus - Suicide Bassline esetén történt. Az eredeti szar, de a VIP nagyon jó lett.
-
mekker
őstag
Gore Tech - Run beszarás ez az intro
Gore Tech - Optical Hybrid@(#3514) james001
Ha csinálnának belőle valami monumentálisabb* VIP-et (*mint a Long Gone) , akkor elég fasza szám lenne. Kár ezért a pörgős dropért szerintem.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
mekker
őstag
-
(jan)
őstag
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
mekker
őstag
Ja, meg van új Counterstrike album
-
mekker
őstag
Homemade Weapons - Sleep Terror
Mayhem & Logam - Centuria (Amoss Remix) teljesen lerántj az embert a földbeHugh Hardie - Light It Up rég hallotam már rendes liquidet
Venetian Snares - DolleaterPhotek Productions - One Nation
Photek Productions - Baltimore (Tech itch & Dylan remix)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz james001 #3506 üzenetére
Hallgattam a Spor albumot, nem tetszik. Talán a Know You track bejön, de az se akkora nagy cucc.
-
james001
veterán
Nice.
Nekem ez pörög mostanában a legtöbbet: Spor - Figarohttps://psnprofiles.com/kazama001
-
.LnB
titán
dzsémsz ehhez mit szólsz?
-
Vanir
veterán
-
Giot
addikt
-
.LnB
titán
Audio BEASTMODE-ját de várom már!!
-
.LnB
titán
Nagyon király kis track! Bár a címét látva nagyon megörültem, mert az Interstellar c. film nagyon nagy kedvencem, és azt hittem olyan témájú lesz. Mint mondjuk az Audio - Pandorum (azt a filmet is szeretm). De így is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap