Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
settenkex
tag
válasz
MJX F645
üzenetére
Nem a kínai postával van a gond, azt ne irjuk le! Azzal eddig sose volt gondom! Sima pár dolláros rendelés is akár napokon belül elhagyja kínát, csak általában kis hazánk vámja és postája várakoztatja hetekig, majd vagy elkeveri, vagy továbbítja... Sajnos általában nálunk van már a baj, nem a kínai oldalon...
-
Upo
addikt
válasz
MJX F645
üzenetére
Ahogy írják nem annyira pontos, pár méter eltérés lehet. Szerintem úgy csinálja, hogy a headless mód miatt úgy is tudja hogy milyen irányban van a távirányító (mivel olyankor ahhoz képest forog), visszatéréskor meg talán azt nézheti, hogy ha már nem nagyon tud irányt meghatározni akkor lehet valahol fölötte, akkor meg leereszkedik. Ez plusz hardvert nem igényel ha már a headless benne van, csak szoftver kérdése, úgyhogy várhaóan egyre elterjedtebb lesz, úgyis lemásolják egymásról. Én midenképp hasznos dolognak tartom, mégha nem is a tenyerembe száll le, hanem bőven látótávolságban. Az meg még egy másik jó dolog lenne, ha az akku lemerülés is beindítaná automatikusan a visszatérést, de ez csak az én fantáziám, nem tudom hogy tényleg megcsinálja-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung A16 mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség
Természetesen beszámolok a fejleményekről!