- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Nem tűnik rossznak, csak jó lenne tudni, milyen ESC-k, meg propok kerülnek rá, nehogy a 4S akksi szétégesse az ESC-t. Pl. a Nighthawk 280-at is úgy reklámozzák, hogy megy 6045-ös propellerrel, pedig az áramfelvétele több így a motoroknak, mint amit az ESC elbír. Nincs ARF verziója táv nélkül? Vagy neked kell a DEVO devotizehoz?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
Az FPV akkut ugye alapból nem cipeli, tehát az kiesik. A kamerához tartozó meg nem lehet túl nagy, ez gép meg azért eléggé erős ahhoz hogy elbírja. Szerintem megér ez 1 perc repülési időt, a baj nem ez, hanem állítólag 30 m a hatótáv, out of the box, na ez az egészet megöli, innentől kezdve nincs érelme megvenni. Az alap 14K-ért viszont kifejezetten baráti, főleg ha lekuponolod 10-12-re Na akkor meg nincs jobb a kategóriában. Persze azért ha rádobsz még 3 ropit akkor van:
- GW007-1 full FPV
- WLtoys V959 szigonyvetővel, buborékfújóval, rakéta kilövővel ami azért elég poén ha gyereknek veszedAz alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Teréz Atya
senior tag
Viszont analog FPV-nel azonos akkunal olyan fajan csikozodik a kep, hogy orom nezni. Keress ra a szkopos meresemre.Es az csak 1 motor
Aztan lehet ferritgyuruzni es imadkozni hatha segit.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
De azt is tedd hozzá, hogy nem is egy erőforrást zabbantanak el, ami szerintem elég nagy királyság. Nem kell alkut kötni a repülési idő/kamera/FPV között.
Annyit találtam, hogy állítólag picsaszar a hatótávolság, legalábbis Seby Docky ezt mondta, neki meg azért szoktak hinni az emberek
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Teréz Atya
senior tag
Nekem meg amikor lezuzzak az Inspire-t. Itt a hsz vegen linkeltem videokat.
De azert NAGYON kene
Elkezdtem beszurni a hsz-eimbe a kopterek nevet h keresheto legyen kesobb.[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
Az U807-bol a kameramentes olcsobb mint az XK X250. Meg Gearbest-re lehet szerezni ilyen kuponos oldalakrol 6% kupont. En privat bongeszes modban nyomom virtualis gepen, hogy biztosan ne szedjek ossze valami csunyasagot. Biztos ami ziher.
Egyetlen baj, h USD-ben lehet csak fizetni, a Paypal meg elegge kocsog modon valt. De be lehet loni h ne o valtson, esha normalis a bankod meg olcsobban johetsz ki.
Meg a Banggod is olcsobb ha USD-ben fizetek Euro helyett. Egyszer benyaltam, mert a bankom 4 napig ult a zsen mikozben az Euro elkezdett esni es pont a melyponton valtott. Devizaban spekulaltam, nem jott be.[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Az X5C 0720-as motorkat hasznal, szal annal az x250 erosebb.
Nekem egy jo Dromida Ominus kopinak tunik. Ha nem csesztek el akkor jo sok boldog orat szerezhet.
Elso review.
A foszer is csak tippel mire lehetnek a csatlakozok.
A foszer szerint az az egyetlen baja h high rate-ben nem elegge donti be magat a kopter. Sokan arra izgulnak h ekkor mar annyira elore fordul, hogy konnyen atfordul. Ilyen fel-manual flip.De! A dromida-nal lehet allitani, hogy mekkora legyen a high ill. low rate. Tehat ebben is lehet.
Sajnos meg szinte senkinek sincs, igy nem tudhato van-e valami hulyesege.
Leginkabb az Ominus-t ajanlanam helyette, mivel van vele tapasztalatom, de ha visszakeresel olvashatsz tolem nem egy anyazast, hogy milyen gyer az alkatreszellatas.[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Gyerekek, felultetek a Sales bullshit-korhintajara.
Az XK X250-ben kutya kozonseges 0820 vagy 8520 vagy 8,5 X 20 mm-es brushed, coreless motor van.
Mint az osszes kefes kopterben, kiveve az X8c mertueket. Azok mar asszem vasmagosak.
Tehat ha coreless motort akartok, nyissatok fel egy CX-10 vagy h8 mini motorjat es lon ovom es bodotta.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
zarew
senior tag
Nem tudom,mi lehet ez a magnélküli moci. De ennek is csak 2 kábele van és úgy tudom a brushless motoroknak 3 kell külön vezérlővel. Kiváncsi vagyok ez a magasság tartás hogyan működik.
Upo köszi a leírást,én nem találtam
Ja és ezek a mocik 50000 körül pörögnek. Nem csoda ha a H8 minim motorját megsütöttem...ugye 6 akksi.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
En erre csorgatom a nyalam mar jo ideje, de nem akar jonni.
-
Teréz Atya
senior tag
Valszeg sima 8.5 X 20 mm brushless. Elvileg jo Latrax Alias / Dromida Ominus koppintasnak tunik + nyomasszenzor a magassag tartasaert.
Ha veszel kerek egy reviewt, mert tele a micsodam, h akarmit eltorok a Dromidamnal az itteni kiskerek a vesemet akarjak. Nem ritka az USA ar 5X-e. USA-bol shipping meg 8-10 dodo.[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
csak böngészek, azért linkeltem, mert érdekesnek találtam
van egy syma-m. de ez is egy olyan hobbi, hogy mindig benne van az emberben, milyen lenne egy komolyabb gép
Nézelődök(például) ebay-en, de abszolút kezdőként nem mernék komolyabban beruházni.
Azt sem tudom, hogy építenék-e szívesebben vagy pl egy phantom-ra ruháznék be.
Jó lenne egy összeszedett írás, ami tippeket, tanácsokat ad, kioktatja az embert elméletből, gyakorlatból. magyarul -
maj-viktor
őstag
...2hete erről hangos a fórum (SJ4000 topik (GoPro Clone))...
És pont ezért nyílt SONY akciókamera topik, mert az SJ4000-es szét lett offolva SONY-val
http://prohardver.hu/tema/sony_akciokamerak/friss.html[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
szasza0802
tag
-
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
Természetesen! Írtam is neki PM-be, hogy ne hagyja annyiba!
Elsősorban a boltot b*sztatni... azok sztem alapból egy 50% refunddal fognak indítani... ha ez nem jön össze a chargeback eljárás...
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Sajnos bankkártyával fizettet... (PM-be írta)... így max. egy CHARGEBACK eljárás segíthet rajta... de ahhoz se fűznék sok reményt, mert azt írta december elején rendelte... több mint 2hónapja (chargebacknél meg asszem 60nap a határidő)
Ám aki ilyen felelőtlenül vásárol külföldről (nem PayPal-al, amikor minden rendelés külföldről cikk ettől zeng), azt sajnos nem tudom sajnálni!
Ezeket a cikkeket én írtam:
http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1resz
http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2resz
http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol3resz[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
A jjrc h5c elvileg ugyanaz mint a syma, csak más van rászitálva. Azért az az autamat visszatérés nem lehet valami pontos, kb úgy tudom elképzelni, hogy ahol felszálltál onnantól számolja a kiadott parancsokat, majd abból megpróbálja meghatározni, hogy merre is kéne menni. A headless mode szintén így működik (legalábbis az én cheerson cx10a -mban), de ott csak az elfordulásokat kell figyelembe vennie.
Ez a tinydeal honnan postáz? Ha EU-n kívül, akkor számolj rá még 27% áfát is!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Black Myth: Wukong
- Akciókamerák
- iPhone topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN