Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Köszi mindenkinek:)
Sajna csak reinstall-al sikerült megoldani, de mostmár megy... -
Dufresne
addikt
Énis ettől félek, mondjuk nekem nem gond, nem az én gépem és időm, csak szegény haver szívhat majd vele. De azért remélem nem fog és 1ik ötlet segít rajta:)
-
-
Dufresne
addikt
Nem volt húzva:) Bekapcsoltuk, hogy lehessen saját szoftveréből húzni, de nem húztuk.
Parancssorral sem megy, csak 1 karakter villog a bal filóba...
Amúgy most aztmondja a srác, hogy egy ideig próbálkozott más driverrel is, merthogy amikor a cserét csinálta, még működött, csak szaggatott, vagy akadt, vagy mi a fene és ugye az nemjó:) Aztán tulajdonságokba megnézte, hogy mivan és ott volt valami VGA s**** (mert csak arra emlékszik, hogy s-betűvel kezdődött), na szóval ez valami hibát jelzett, ezért letiltotta:( Na ezekután áll így a helyzet...
Énis mondtam neki, hogy próbáljon majd meg 1 Xp-cd boot-ot és utána javítás, vagy helyreállítást, csak még előtte várunk az építő jellegű megszlalásokra:) -
parandroid
félisten
az, hogy nem halt meg a vga-kimenet... :D
amúgy fogalmam sincs.
próbáljatok meg xp telepítő cd-ről bootolni, és nyomni neki egy helyreállítást, de nem fúzök hozzá nagy reményeket. ilyet még nem láttam, bocs, hogy nem tudok segíteni, talán jön valaki nálam okosabb. addig is: up! -
Dufresne
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Igen van boot képrenyő, meg minden, csak az üdvözöljük képrenyő után fekete lesz a kép. Nem kapcsol ki a monitor, mert ha annak a menüjét megnézi, akkor ott írja, hogy 640x480-ba fut, nemtommilyen frekin, csak kép nincs, vagyis fekete.
Parancssorral meg most próbálja..ha megy úgy, akkor mi az ötleted? -
Dufresne
addikt
Na akkor bővebben az lenne a gond, hogy van egy MX400-as kari, amit a srác a legújabb angol nyelvű detonatorral használt eddig, majd, hogy az magyar legyen letöltötte hozzá a multilanguagest, letörölte az előző drivert, felrakta az újat és ezekután a rendszer felállása után szép fekete képernyő mutatkozik. Tehát a win rendesen betölt, csak a VGA driver nem, legalábbis én így gondolom...és ez a jelenség csökkentett módban is megvan, amit még érdekesebbnek tartok..
Szóval mit godolotok, mitől lehet ez? Valami 5let a probléma megoldására?
Előre is thx:)
Ja a rendszer Xp prof, a7n8x lap, 2600+ és a maradék:)
Aktív témák
Hirdetés
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest