- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
nissancoupe
aktív tag
válasz
Weißturul #123 üzenetére
nekem van mindkettő de normális ps2 őt szerintem csak tőlem fogsz kapni
ps2 több ezer játék dc néhány 100 sajnos csak a gyűjtőknek tudom ajánlani a dc-t a ps2őnek több a szolgáltatása ha bekrepál a meghajtója usb-n még mindíg tudsz játszani van hozzá alkatrész a dc az sajnos retró én ps2 őt választanék a mindennapokra -
nissancoupe
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul #71 üzenetére
Ebből is látszik hogy ennyi az egész konzolnak a Nintendo..mario meg Yoshi jelmezes hülyegyerekek....szerintem ilyen hozzáállással nem újságot kellett volna vezetniük hanem vonatot egymás nyakára.
Az hogy miből adtak el 120M-et az a kutyát nem érdekli.
Én Nintendo párti vagyok a Zeldák végett még sem tartom fasznak meg debilnek sem a PS-eseket sem a Box-osokat RÁADÁSUL mindamellett hogy a Zelda a kedvencem én elismerem a Clover féle Okamit (ami PS-en volt először) lévén hogy második kedvencem...elismerem a GoW-okat és ugyanúgy elismerem a Box féle Alan Wake-t vagy Gears of Wart..
SŐŐŐT, még a Halot is pedig azt rühellem.Attól hogy nekem ez vagy az tetszik még nem kell torkonszarnom nyilvánosan a többi céggel szimpatizálókat főleg úgy hogy sok gyerek akinek nem volt nete csak onnan tudott érdeklődni és ezek mellett még a legnagyobb császárnak tartom magam.
Szóval maradjunk annyiba szerintem hogy a Konzolt vezető emberkék nagy %a egy beképzelt f*szkalap akik az objektivitást mér hírből sem ismerik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul #62 üzenetére
Jajajajaajjjj...
Nehogy már itt istenként tiszteld azt a bandát..
576kbyte volt kapásból csak ment a rinya oszt otthagyták őket a szarba a későbbi konzolosok..ebből lett a te hőn szeretett újságod...az árulásból.
Nem..pont VM az egyik legjobb tesztelő aki mindig objektíven nézi a dolgokat és kúrvára nem azt nézi hogy milyen konzolon is játszik...Amúgy nekem is megvan vagy 6-7 évad a konzolból de amúgy hozzámvághatod..jó lesz a nagyinak tüzelni..
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul #44 üzenetére
Ember...mi a francot nem értesz?
Kiemelted hogy mekkora májer vas van a DC-ben...
Erre én megírtam hogy igen, csak sajnos nem sok minden használta ki.
Erre 600 címből beírsz 6ot és vered a mejjed.
Az sok?
Nem, az nem sok..hol itt a probléma? mi a fennakadás oka?Egy szóval nem írtam hogy szar a DC, azt sem hogy gyengébb is lehetett volna.
Annyit mondtam hogy azt a durva erőforrást amit belepakoltak szinte semmi sem használta ki..eltekintve attól a néhány címtől ami esetleg mégis.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul #38 üzenetére
1. Nekem volt DC-m, és elég sok játékot végig is vittem és nekem akarsz leckét adni?
2. A te topicod..te első hsz-ed..te linked...nézd meg a gamelistet...számold meg..majd számold meg azokat a játékokat amiket felsoroltál...annyit segítek hogy a 2% sem lesz.
3. hogyasszongya?szerk: Under Defeat...lehet hogy csodaszép de nem igazán izzasztotta meg a DC-t..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul #34 üzenetére
Kérlek szépen azért kell beszóni mert egy elég régi gépről beszélünk és úgy nyomatod a specifikációkat mintha valami istentelen nagy akármi lenne ez mostanság..
és szerintem elég lett volna a hardver részt leírni (és abban megemlíteni mindent) nem kellett volna külön szedni a procit,memot stb.
Tehát a hsz nem rossz csak meg lehetett volna okosabban is csinálni..
És nem bántásból mondom -
ldave
félisten
Nem megbántani akarlak, de komolyan nem értem amúgy miért van szükség erre. Ha jól tudom neked pl. nincs is ilyen géped. Nemrég még kérdezted egy másik topikban hogy melyik is voltak azok a "feledhetetlen alkotások". De most tényleg. Ott van a retros topik, az se pörög, pedig oda több gép is tartozik. Most én is csinálhatnék a 3DS-nek egy termet, mert akarok egyet (sőt fogok is venni egy szép fehéret), de úgy hiszem, hogy bőven megfér a DS termében, felesleges szétbontani a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest