Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
adalbert1
üzenetére
De az még a kbyte-ban volt nem?
Ott nem ő volt a főszerkesztő muszáj volt tesztelnie.A Virtua Tennis pont egy olyan játék ami alapba van PC-re (első része) de már jött ki ugye a 3 meg a 2009 meg a mit tudom én mi és sok sorozattal ellentétben ennek jobbak az újabb részei...szóval ha bejött az 1-2 DC-n akkor adj egy esélyt egy újabbnak.
Crazy Taxi szintén van PC-re is...szóval próbálj ki valami olyasmit amit nem tudnál PC-n tlni tényleg csak emuval
-
Sirandrish
legenda
válasz
nissancoupe
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
nissancoupe
üzenetére
Tényleg..R2R...az nagyon fasza game..toltam egy időben

-
Sirandrish
legenda
válasz
nissancoupe
üzenetére
Van azért abból is

-
Sirandrish
legenda
válasz
nissancoupe
üzenetére
Én is Soul Calibur párti vagyok minden téren de azért a Tekken5 nem csúnya

-
Sirandrish
legenda
válasz
nissancoupe
üzenetére
Elcseszi a soft kártyákat?

Akkor már csúnya is.
A Shadow of the Colossus talán a legszebb játék PS2-n.. -
Sirandrish
legenda
válasz
nissancoupe
üzenetére
És a Shadow of The Colossus?
Vagy az Okami? DBZ B3? DBZ BT3? Tekken5? SC3?
Van azon pár szép game... -
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul
üzenetére
Ebből is látszik hogy ennyi az egész konzolnak a Nintendo..mario meg Yoshi jelmezes hülyegyerekek....szerintem ilyen hozzáállással nem újságot kellett volna vezetniük hanem vonatot egymás nyakára.
Az hogy miből adtak el 120M-et az a kutyát nem érdekli.
Én Nintendo párti vagyok a Zeldák végett még sem tartom fasznak meg debilnek sem a PS-eseket sem a Box-osokat RÁADÁSUL mindamellett hogy a Zelda a kedvencem én elismerem a Clover féle Okamit (ami PS-en volt először) lévén hogy második kedvencem...elismerem a GoW-okat és ugyanúgy elismerem a Box féle Alan Wake-t vagy Gears of Wart..
SŐŐŐT, még a Halot is pedig azt rühellem.Attól hogy nekem ez vagy az tetszik még nem kell torkonszarnom nyilvánosan a többi céggel szimpatizálókat főleg úgy hogy sok gyerek akinek nem volt nete csak onnan tudott érdeklődni és ezek mellett még a legnagyobb császárnak tartom magam.
Szóval maradjunk annyiba szerintem hogy a Konzolt vezető emberkék nagy %a egy beképzelt f*szkalap akik az objektivitást mér hírből sem ismerik.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul
üzenetére
Jajajajaajjjj...
Nehogy már itt istenként tiszteld azt a bandát..
576kbyte volt kapásból csak ment a rinya oszt otthagyták őket a szarba a későbbi konzolosok..ebből lett a te hőn szeretett újságod...az árulásból.
Nem..pont VM az egyik legjobb tesztelő aki mindig objektíven nézi a dolgokat és kúrvára nem azt nézi hogy milyen konzolon is játszik...Amúgy nekem is megvan vagy 6-7 évad a konzolból de amúgy hozzámvághatod..jó lesz a nagyinak tüzelni..
-
Sirandrish
legenda
Magával az újsággal nekem sem volt bajom.
a Design király, a cikkek is.
De le sem tagadhatnák hogy a 90%uk PS fan volt.
Nintendo-t egy az egyben 7éves korosztálynak tartották.
Legtöbb N címet lehuzták ilyen commentekkel "hogy a Nintendosok úgy is megveszik akármilyen" etc.
a Forum is ezzel volt tele...oda jártam egy időben...Tekken és MGS..ha ezeket nem szeretted már nem is voltál ember..
Sok volt ott a paraszt a nagyvezírrel (direkt nem írok nevet tudja úgy is mindenki) az élen...tisztelet persze a kivételnek.
Meg is érdemlik hogy csődbe mentek...jó nekik az a kis ps fanos forum..örüljenek maguknak meg verjék a brét a trófeáikra...mást úgy se tudnak..Bocs ha valakinek a lelkébe tapostam de ez kikivánkozott

-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Amúgy a Shenmue Saturnon sem volt csúnya

-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul
üzenetére
Ember...mi a francot nem értesz?
Kiemelted hogy mekkora májer vas van a DC-ben...
Erre én megírtam hogy igen, csak sajnos nem sok minden használta ki.
Erre 600 címből beírsz 6ot és vered a mejjed.
Az sok?
Nem, az nem sok..hol itt a probléma? mi a fennakadás oka?Egy szóval nem írtam hogy szar a DC, azt sem hogy gyengébb is lehetett volna.
Annyit mondtam hogy azt a durva erőforrást amit belepakoltak szinte semmi sem használta ki..eltekintve attól a néhány címtől ami esetleg mégis.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul
üzenetére
1. Nekem volt DC-m, és elég sok játékot végig is vittem és nekem akarsz leckét adni?
2. A te topicod..te első hsz-ed..te linked...nézd meg a gamelistet...számold meg..majd számold meg azokat a játékokat amiket felsoroltál...annyit segítek hogy a 2% sem lesz.
3. hogyasszongya?szerk: Under Defeat...lehet hogy csodaszép de nem igazán izzasztotta meg a DC-t..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul
üzenetére
Kérlek szépen azért kell beszóni mert egy elég régi gépről beszélünk és úgy nyomatod a specifikációkat mintha valami istentelen nagy akármi lenne ez mostanság..
és szerintem elég lett volna a hardver részt leírni (és abban megemlíteni mindent) nem kellett volna külön szedni a procit,memot stb.
Tehát a hsz nem rossz csak meg lehetett volna okosabban is csinálni..
És nem bántásból mondom
-
Sirandrish
legenda
Nah..alakul az az első hsz de még mindig nagyon száraz

-
Sirandrish
legenda
IDe kell írni..
Ezt zárni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)