- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Weißturul
üzenetére
Ebből is látszik hogy ennyi az egész konzolnak a Nintendo..mario meg Yoshi jelmezes hülyegyerekek....szerintem ilyen hozzáállással nem újságot kellett volna vezetniük hanem vonatot egymás nyakára.
Az hogy miből adtak el 120M-et az a kutyát nem érdekli.
Én Nintendo párti vagyok a Zeldák végett még sem tartom fasznak meg debilnek sem a PS-eseket sem a Box-osokat RÁADÁSUL mindamellett hogy a Zelda a kedvencem én elismerem a Clover féle Okamit (ami PS-en volt először) lévén hogy második kedvencem...elismerem a GoW-okat és ugyanúgy elismerem a Box féle Alan Wake-t vagy Gears of Wart..
SŐŐŐT, még a Halot is pedig azt rühellem.Attól hogy nekem ez vagy az tetszik még nem kell torkonszarnom nyilvánosan a többi céggel szimpatizálókat főleg úgy hogy sok gyerek akinek nem volt nete csak onnan tudott érdeklődni és ezek mellett még a legnagyobb császárnak tartom magam.
Szóval maradjunk annyiba szerintem hogy a Konzolt vezető emberkék nagy %a egy beképzelt f*szkalap akik az objektivitást mér hírből sem ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs