Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én bírtam Martint, lényegében az ő final fantasy 7 tesztje miatt vettem anno Playstation-t.
-
ldave
félisten
Nem megbántani akarlak, de komolyan nem értem amúgy miért van szükség erre. Ha jól tudom neked pl. nincs is ilyen géped. Nemrég még kérdezted egy másik topikban hogy melyik is voltak azok a "feledhetetlen alkotások". De most tényleg. Ott van a retros topik, az se pörög, pedig oda több gép is tartozik. Most én is csinálhatnék a 3DS-nek egy termet, mert akarok egyet (sőt fogok is venni egy szép fehéret), de úgy hiszem, hogy bőven megfér a DS termében, felesleges szétbontani a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest