Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Nem megbántani akarlak, de komolyan nem értem amúgy miért van szükség erre. Ha jól tudom neked pl. nincs is ilyen géped. Nemrég még kérdezted egy másik topikban hogy melyik is voltak azok a "feledhetetlen alkotások". De most tényleg. Ott van a retros topik, az se pörög, pedig oda több gép is tartozik. Most én is csinálhatnék a 3DS-nek egy termet, mert akarok egyet (sőt fogok is venni egy szép fehéret), de úgy hiszem, hogy bőven megfér a DS termében, felesleges szétbontani a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest