- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
nissancoupe
aktív tag
Ez vicc a dreamcastra megjelent játékok csak dreamcaston szépek lásd crazy taxi pl vagy bármelyik sonic vagy a soul calibur ps2 re átírva megvan szerintem mind nem is bírok velük játszani inkább a dc .
egyébként a demolition reacher no exit is jobb mint ps1 en
ey a lényeg 128 bites gépről beszélünk amikor a 32 bitesek voltak a csúcson ps1 persze a ps2 már 256 bites de szerintem csak a good of war igazán szép rajta -
Weißturul
senior tag
Pukkadj meg
andrish: tudom, hogy Martin a Kbyteban kezdte és ő vezetett egy konzolos rovatot is ami kinőtte magát később.
4 évad oké, de ebből egy Kbyte (2009) a másik négyben meg kb. csak a boxos teszteket olvastam, de azt mind. Meg a PS3-asok többségét és a Wii-s érdemlegeseket. Meg a csevegőt. Többre nem, hogy időm, de energiám se volt -
Sirandrish
legenda
Magával az újsággal nekem sem volt bajom.
a Design király, a cikkek is.
De le sem tagadhatnák hogy a 90%uk PS fan volt.
Nintendo-t egy az egyben 7éves korosztálynak tartották.
Legtöbb N címet lehuzták ilyen commentekkel "hogy a Nintendosok úgy is megveszik akármilyen" etc.
a Forum is ezzel volt tele...oda jártam egy időben...Tekken és MGS..ha ezeket nem szeretted már nem is voltál ember..
Sok volt ott a paraszt a nagyvezírrel (direkt nem írok nevet tudja úgy is mindenki) az élen...tisztelet persze a kivételnek.
Meg is érdemlik hogy csődbe mentek...jó nekik az a kis ps fanos forum..örüljenek maguknak meg verjék a brét a trófeáikra...mást úgy se tudnak..Bocs ha valakinek a lelkébe tapostam de ez kikivánkozott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PSP1004
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged