Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nissancoupe
aktív tag
Ez vicc a dreamcastra megjelent játékok csak dreamcaston szépek lásd crazy taxi pl vagy bármelyik sonic vagy a soul calibur ps2 re átírva megvan szerintem mind nem is bírok velük játszani inkább a dc .
egyébként a demolition reacher no exit is jobb mint ps1 en
ey a lényeg 128 bites gépről beszélünk amikor a 32 bitesek voltak a csúcson ps1 persze a ps2 már 256 bites de szerintem csak a good of war igazán szép rajta -
Weißturul
senior tag
Pukkadj meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
andrish: tudom, hogy Martin a Kbyteban kezdte és ő vezetett egy konzolos rovatot is ami kinőtte magát később.
4 évad oké, de ebből egy Kbyte (2009) a másik négyben meg kb. csak a boxos teszteket olvastam, de azt mind. Meg a PS3-asok többségét és a Wii-s érdemlegeseket. Meg a csevegőt. Többre nem, hogy időm, de energiám se volt
-
Sirandrish
legenda
Magával az újsággal nekem sem volt bajom.
a Design király, a cikkek is.
De le sem tagadhatnák hogy a 90%uk PS fan volt.
Nintendo-t egy az egyben 7éves korosztálynak tartották.
Legtöbb N címet lehuzták ilyen commentekkel "hogy a Nintendosok úgy is megveszik akármilyen" etc.
a Forum is ezzel volt tele...oda jártam egy időben...Tekken és MGS..ha ezeket nem szeretted már nem is voltál ember..
Sok volt ott a paraszt a nagyvezírrel (direkt nem írok nevet tudja úgy is mindenki) az élen...tisztelet persze a kivételnek.
Meg is érdemlik hogy csődbe mentek...jó nekik az a kis ps fanos forum..örüljenek maguknak meg verjék a brét a trófeáikra...mást úgy se tudnak..Bocs ha valakinek a lelkébe tapostam de ez kikivánkozott

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de szerintem amúgy sem fogok találni ilyen ipodot
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)