Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weißturul

senior tag

válasz Sirandrish #39 üzenetére

1. ki akar neked leckét adni? Nekem nem volt szerencsém RPG-khez meg miegyebekhez, mondtam, hogy csak verekedős stuffokkal játszhattam, de ez meg fog változni, hogyha megveszem a gépet.
    2. 688/100=6.88, 10/6.88=~1.45 - ennyi százaléka az általam felsoroltaknak, de írhattam volna még az általad említett Grandia-t, Sonic Adventures 1-et, Shenmue 2-t, Ikaragua-t, Virtua Fighter 3-at, Virtua Tennis-t, SEGA Rally-t, SEGA GT-t, NFL 2K-t, Quake III-at, Unreal Tournament-et, Half-Life-ot, ChuChu Rocket!-et, Radilgy-t, Crazy Taxit (zumbeispiel, többet most tuti nem tudnék mondani) és akkor az az 1.45% mindjárt ~3.65% és a PS2, Xbox, GC is hasonló "jójátékrátával" büszkélkedhet.
    3. hogyasszongya = mondtad, hogy nem igazán voltak technojunkie (erődemonstráló, stb) játékok és hát soroltam pár példát.

RE:szerk.: minek kell valaminek megizzasztania egy hardvert, hogy szép legyen? Ráadásul ez egy alacsony költségvetésű produkció, fanservice, nem is akartak belőle meggazdagodni. Ha a DC fénykorában látott volna napvilágot akkor meg tudtak volna.

Új hozzászólás Aktív témák