- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
kill3r21
csendes tag
Zolika help meeeee
-
kill3r21
csendes tag
dvdshrink
nah fasza most törölték extrárol a cuccost..
8-9 es file nemjött le nekem ...behalok -
Winner_hun
félisten
válasz
SSJ2Vegeta1 #497 üzenetére
.
-
SSJ2Vegeta1
csendes tag
Tudtok mondani jó DVD-Ripelő progit? Mert van egy dvd-m amiről leszeretném rippelni a részeket.
-
kill3r21
csendes tag
nah még két óra én nekem is lentvan a cuccos....
Bárcsak az uj részeket tölthetnénk
-
Márk-szan
újonc
Már tegnap lejöttek a fájlok, meg is néztem, írtó jó, főleg hogy most már beleraktad az outroba a stáb neveket, meg az elején a címet is rávágtad a japán szignálra.
Csak így tovább, és ha a feliratokkal gondban vagy tudod hogy rám számíthatsz!
Üdv, Márk
-
202
csendes tag
válasz
HellslayeR #491 üzenetére
(#482) LOTR válasza Mihy (#481) üzenetére
"a dl lemez meg kb 8,500,000,000 byte méretű ez meg kb 7,9giga"
Dl=Double-layer="Dupla réteg"->2 réteg
-
attiss
újonc
Hello!
A letöltött fájlokban nincsen semmi!!! Tud valaki segíteni??? Köszi!!! -
lilluka90
újonc
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Dragon Ball Z 138.résztől honnan tudnám letölteni magyar szinkronnal???? léci nagyon kéneKöszi
-
202
csendes tag
DL-lemezre kilehet írni.
(#362) adameee2 válasza 202 (#361) üzenetére: "vettem egy dvd-t ami ehez kell kiirtam és úgy nézetm meg"
-
Mihy
csendes tag
Engem is érdekelne hogy ráfér-e 8,5 gb-os dual layer dvd-re?
Azért is kérdem mert még nem irtam ilyet és hát a 4,7-re se fér rá 4,7 hanem csak 4, 35 kb! -
S-one
csendes tag
Hello.
Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám megszerezni a DBZ összes részét?A neten megtudtam nézni százvalahány részt, de a többit már sehol nem találtam...
-
Mihy
csendes tag
202 ha kiadnák én megvenném! Nagyon jó munka! Bárcsak kiadnák!
-
Dave SSJ4
csendes tag
elég jó a dvd, minden elismerésem!!!
de én nem venném meg őket, ha ki lennének adva! hol a magyar intró/outró??? szinte megegyezik a szmoryboyos részekkel, akár azt is átkódolhatnám dvd-be, csak egy ilyen jó menüt nem tudnék csinálni, na meg azért a szmory-s részek minősége nem ilyen jó, sem képileg sem hangilag, de így sem érné meg (legalább is nekem), hogy megvegyem.lécci 202 azt a soha nem látott magyar jelentetet, amit régebben feltöltöttél, azt töltsd fel mégegyszer
erről beszélek: http://it.news.hu/tema/dragonball_z_hun_dvd/hsz_281-281.html -
Mihy
csendes tag
Hát már odáig eljutottam hogy csak az 5.-ik crc hibás! Nekiugrok az 5ödik letöltésének mégegyszer!
-
202
csendes tag
Nekem nem crc-hibás
. 8,5Gb-os ISO, 950Mb-os rar-okra bontva.
-
LOTR
addikt
a végén egy 8,5gb-os iso filet kaptok az egyesítés után
úgy vettem észre, hogy 2 rész van rajta 7 vagy 8 nyelvvel (azt hiszem ennyi nyelv közül tudtam választani, bár lejátszani nem próbáltam, de magyar meg japán nyelv biztos van rajta) - qva jó minőségben, úgyhogy grat hozzá -
Mihy
csendes tag
Valakinek sikerült kicsomagolni a dvd-t?(Én a 3 4 5 már harmadszorra töltöm le mert crc hiba
)
És köszi 202, hogy feltöltötted és elérhetővétetted! -
Dave SSJ4
csendes tag
köszi 202 a 12-es DVD-t
Már 4 part lejött már csak 5 van visszaremélem nem törli az extra.hu amiíg le nem jön
-
kill3r21
csendes tag
Köszi 202! Télle rég voltál msn.en..
Jah THX a DVD lezuzzantom énis...jo sok idö lesz...de megéri -
HellslayeR
csendes tag
jajjdeszupi vagy 202, Bízom benne, hogy most lejön az egész, király
.
-
Márk-szan
újonc
Szia 202!
Beraktam a letöltésmenedzserbe a linkeket meglesem mi újat alkottál
mivel látom már nem dvd5-ről van szó.
Valamint megnéztem a Toei-s összehasonlítást, ezen már jobban látszik a képtisztaságbeli különbség
Remélem gyorsan lejön ;)[Beszélhetnénk egyet MSN-en ;) ]
Legjobakat, márk
-
Dave SSJ4
csendes tag
202 lécci rakd fel azt a soha nem látott szinkronos jelenetet, amit már régebben egyszer feltettél, mert már nem jó a link, köszi
-
202
csendes tag
-
202
csendes tag
válasz
Winner_hun #458 üzenetére
-
Dave SSJ4
csendes tag
csá 202, a http://xcore.hu oldalon van 10 GB ingyen tárhely! én regiztem rá és nem kamu!!!
-
202
csendes tag
válasz
HellslayeR #454 üzenetére
Nem lesz egy darabig. Átvertek az oldallal.
-
HellslayeR
csendes tag
Üdv valami fejlemény, a 12-es dvd-vel kapcsolatban?
-
Márk-szan
újonc
Szia z!
Nagyon örülnék ha feljönnél valamikor MSN-re
-
HellslayeR
csendes tag
Hm ez jó lesz, remélem, hogy innen már minden gond nélkűl le lehet majd tőlteni
.
-
maddest
újonc
sorry nem szinkron, hanem felirat
-
maddest
újonc
Letöltöttem magyar szinkronnal a dbz-t 138-tól de nagyon ratyi fos
...tűrhető minőséget linkeljetek nekem plíz!!!!! Köszi srác azt az oldalt..
-
Sir Pocok
őstag
-
202
csendes tag
válasz
Winner_hun #442 üzenetére
Ez gyors volt
. Köszi.
-
202
csendes tag
A "filefactory" időkorlátos? Úgyértem, olyan mint a rapid?
Jó lenne egy 10gb-os Domain 3 hónapra. Ha valaki tud segíteni, megköszönném. Csak 1éves szerződéssel tudok. -
202
csendes tag
Sajnálom
Hétvégén feltöltöm valahová.
-
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun #438 üzenetére
Úgy látszik ma mindent félreértek.
Sorry, ez egy ilyen nap.
-
zsiga667
addikt
válasz
Winner_hun #430 üzenetére
Azt kérte hogy japánt ne, vagy német vagy angol, linkeltem neki angol release-t mivel németet nem tudok. Hol itt a probléma?
-
Winner_hun
félisten
Borítók (nem magyarok)
-
_stick_
őstag
válasz
Winner_hun #434 üzenetére
Ezzel egyet érték, csak akik a magyart szinkronizálták nem üvöltenek olyan beleéléssel.
-
_stick_
őstag
válasz
HellslayeR #431 üzenetére
Szvsz anime-t csak az eredeti nyelvén "illik" nézni. Anno a dragon ball z-et kb a felétől német nyelven néztem. Komolyan, mintha lenne 2 férfi és 2 női szinkronhangjuk, azt ennyi...
Ma már megvan minden a sima db kivételével, persze eredeti nyelven. -
MAXX88
csendes tag
Kerlek titeket valaki tegye mar fel a dragon ball z 12 dvd-t amit 202 kesziett...
-
maddest
újonc
Szevasztok!!!! Biztosan nagyon sokan írták már...De muszáj nekem 138. résztől vhonnan DBZ-t szerezzek. Átnéztem már minden lehetséges oldalt,(bár nem biztos hogy jó helyen keresgéltem) de mindenhol csak japán szinkron és angol felirat, de múltkor néztem a videoplayer-en 1-2 részt magyar felirattal, csak az a cink h eléggé offos a kép, nem nagyon tudtam elolvasni a szöveget.
Szóval segítséget szeretnék kérni!! De az se baj ha német az alap szinkron, vagy csak angol, de ne JAPÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon nagyon megköszönném!!!!!!
Esetleg msn-en is tudunk egyeztetni ha vkinek megvan dvd-n az összes rész...A részleteket majd továbbá...Sziasztok.
-
HellslayeR
csendes tag
Szia 202 itt valami gubanc van, tegnap este próbáltam letölteni lejött 850 MB, majd megállt, jó megpróbáltam még1x ismét nem ment, de most már 500-nál tőrént, majd utána 404 hiba jelentkezett az oldalon. Lehet az extra.hu-val van valami gubanc, légy szíves rakd föl rapidra vagy megauoploadra.
-
MAXX88
csendes tag
...sajnos nemtudom tovabb tolteni,mert nem jon be az oldal
Kelrek tudnal valamit csinalni 202
-
Dave SSJ4
csendes tag
Törölték
-
MAXX88
csendes tag
Koszi a linket 202...majd meghalalom
-
202
csendes tag
-
202
csendes tag
válasz
HellslayeR #417 üzenetére
Mindjárt elkezdem feltölteni. 18-19h között nézz vissza.
-
HellslayeR
csendes tag
Sajna ugyanezzel a gondal szenvedek én is. Egyetlen egy link működött ahol japán volt a szinkron, és képet néztünk rajta. Ami eléggé meggyőzött engem
. 202, te meg nagyon jól csinálod amit csinálsz, jóval tovább jutottál mint amikor én elkezdem el, sajna nekem hamar elfogyott a kitartásom és a feladatot lehetetlennék nyílvánítottam, de neked sikerűlt
. Great!
-
MAXX88
csendes tag
...vagy torrentre
-
MAXX88
csendes tag
Valaki feltudna tolteni a 202 altal keszitett 12 dvd-t rapidshare-re vagy barhova,mert azt a linket amit megadtak nem megy...nagyon megkoszonnem.
-
SSJ2Vegeta1
csendes tag
Jaja, jó kis részlet volt.
-
Dave SSJ4
csendes tag
ja, jó
föleg mikor tensin le "gyáva kukac"ozza cell-t -
adameee2
csendes tag
Szerintem is nagyon jó ez a kis részlet
-
Dave SSJ4
csendes tag
[link] itt a 152-es Sample! (Nem torrent!)
-
202
csendes tag
válasz
Winner_hun #407 üzenetére
Köszi.
-
Dave SSJ4
csendes tag
válasz
Winner_hun #405 üzenetére
Olyan netem van amivel nem lenhet torrentezni, de had ne magyarázzam
-
202
csendes tag
Ne haragudjatok egy kicsit OFF-olom a vitát.
Ha jól emlékszem az a GYÖKÉR NOMA a 152. részre volt kíváncsi. Bár nem jellemző rám, hogy hagyom magam provokálni, ezért nem adom meg neki azt az örömet, hogy az egészet feltegyem, de egy kisebb részlettel bizonyíthatom az igazam. Ha a fórumokon nem azon vitáznának, ki a legnagyobb fan, akkor talán többre vinnék...
Aki azt hiszi, hogy ez is a Nagy Dragonball z dvd-ről van, nagyon téved. Egyik részlet sem onnan van, nem tudom ki talált ki ekkora baromságot.DRAGON_BALL_Z_152_SAMPLE:[link]
Aktív témák
Hirdetés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest