Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
DAO 2009 ben jelent meg az még előző évtized, ezért lehet még az évtized játéka, de még az elején vagyunk nagyon
de a minden idők legjobb rpg játéka 
-
buccsi
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az értékelésben ezt írja: "The best RPG combat ever."
Én a demóban nem ezt éreztem.Tényleg jó az a kép. Ha valóban adják hozzá azt a sisakot, akkor értelmét veszti a játékban az a beállítási lehetőség, hogy kikapcsoljuk a sisak láthatóságát.

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az összes, eddig bejelentett DLC-ről van szó.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Annyi, hogy az ÖSSZES (!) eddig bejelentett DLC, illetve előrendelői és bónusztárgyat megkapod.

Egyébként örömmel jelenthetem, hogy sikerült összekaparni a pénzt a játékra, így végre nem kell azon filóznom, hogy megkapom-e az EA-tól a tesztpéldányt, vagy sem?

El is küldtem a megrendelést, mint korábban is mondottam volt, nálam egyedül a pénz volt a probléma - eddig.

-
leviske
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem tudok róla, hogy a DLC-ken kívül lenne más pozitívuma. Ellenben 2 nappal később érkezik Magyarországra, szóval az sajátsága, hogy többet kell rá várni.
A CDGalaxistól most kapott mindenki levelet, hogy a sima változat már 7.-én elérhető lesz, így 8.-án már minden megrendelő kézbe veheti.
(#352) Healbacsi: Nem a konzolok hibája, hogy egyre több rétegnek akarnak megfelelni a stúdiók. Onnantól, hogy a 10milliós eladásokat kitűzték, várható volt, hogy jelentősen egyszerűsödik a játék az Originshez képest.
-
leviske
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A játék többször új motorra került, ami nem kis munka. Emellett sürgetve is lehettek, miután az Awakening-et követően (vagy már közben) Montrealra lett bízva a Mass Effect 3. Ezért is kapta a második részt Edmonton.
Persze ez még nem jogos kifogás, de így talán érthető, hogy miért nem jött a játékhoz egy nagyobb patch, amivel kijavítják ezeket is.
(#307) Kareszovics: Miért írja le mindenki a demo alapján a játékot? Tény, egyelőre nem hozott egyfajta feelinget, de basszus, egy demo! A harcrendszer minden bizonnyal azért változott, mert sokan rinyáltak, hogy nem olyan, mint a Sacred Ashes trailerben, most pedig bizony olyan lett. Az egész történetet meg nem lőhetik le egy demoban, még a látott jelenetek is ki lesznek bővítve.
Ha 3,5k-t nem ér meg neked a játék, megértem, de ne fogd arra, hogy mindezt azért, mert a második rész másabb, mint az az első rész, amivel nem is játszottál.
Anno a Mass Effect 2 is rengeteget változott az első részhez képest. Sokat kivettek az eredetiből, egyszerűsítettek a játékmeneten. Mégsem jelenteném ki, hogy rosszabb lett. Sőt, hazudnék, ha nem azt mondanám, hogy a második rész miatt fogott meg a franchise (az első rész csak a vége felé lett érdekes).
Összegezve: Az mindenkinek a saját döntése, hogy megveszi-e a játékot, vagy sem. Viszont aki úgy véleményez egy játékot, hogy soha nem vitte végig, az szerintem tartsa meg a véleményét magának. Márpedig egy félig kész állapotot tükröző demo végigjátszása nem számít a teljes játék végigjátszásának.
Tehát a továbbiakban próbáljunk meg a topic teleszemetelése nélkül beszélni, vagy nem beszélni a játékról. Köszönöm.

-
AtHoS
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Archanon
"Azt mondod, nagyon unbalanced?"Én ilyet nem állítottam. Leírtam amit tapasztaltam. Harcossal kezdtem a DA pályafutásomat (előző résszel még nem sikerült játszanom) és abból is kétkezes harcmodorral. Itt főleg erőre gyúrtam, HP-t hanyagoltam, de igazából ugye a demóban csak két szintet lehet lépni, így 6 ponttal lehet csak variálni. Számomra ez az első játék volt a "legbénább". Pajzs + kard kombóval később (harmadik vagy negyedik újrajátszásnál) már biztonságosabb volt.
Persze a legelső harcnál, mikor megad több skillt is a gama mindegy milyen kialakítású a főhős, mindenképpen "ellenállhatatlan" volt, aprított, mint gép.
-
maszi99
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem is eredeti mindkettő!

Válaszok:
Spoiler: Nem menthető meg sajnos mindkettő (választani kell)
Bugok amiröl irtál: "hiányzó tárgyak/receptek" a kiegészítőben sajnos tényleg nem javították a hibát!
A többi jelenség nálam nem volt tapasztalható.
Milyen karid van, ha nem veszed tolakodásnak, és milyen beállítással nyomod, mert aszemélyi lapodon nincs feltüntetve (igaz az enyém se
)

-
leviske
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Még az Origins-ből sincs szinte semmi Flemeth-en kívül. De maga előtt a második rész előtt mindenképp érdemes végignyomni.
(#222) Abu85: És akkor végül is a Very High beállításokhoz lesz szükség 2GB VRAM-ra?
(#219): Szóval akkor a bugok többsége arra fogható, hogy a demo 2010-ből való?
(#224) #PeTeY#: Kitérés volt az Origins-ben is magától, ha az ember kimaxolt rogue volt. Az egyszerűsítés inkább az, hogy egypár képességet összevontak. (Pl eltűnsz és már hátba is szúrod az ellent)
-
maszi99
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem tartozom a csak letöltők táborába, a játékaim minimum 80%-a eredeti gyári!
Csak szeretem tudni, mire is költöm a spórolt pénzem!
Ezzel nem akarom lehuzni a játékot a wc-n, csak erősen kételkedem benne, hogy a teljes játék sokkal jobb lessz, persze történtekek régebben is csodák (nagy ritkán).
Véleményem szerint egy film bemutatója, vagy egy játék demója nem arról szól, hogy vegyük el az emberek kedvét tőle, hanem hogy tegyék vonzóvá!Ha tévednék elnézést, remélem ebben mindenki szimpatizál velem, akárcsak a többi észrevételemben.
Távol álljon tőlem, hogy ki mire költi pénzét, senkit nem akarok befolyásolni (vészmadár lenni).
Ez csak a saját hozzászólásom, és ezzel nem vagyok egyedül.
Ha valaki én biztosan a Dragon Age őrűltekhez tartozom, nagyonsokszor végigjátszottam az összes kiegészítőt is, és megvallom őszintén nem szégyen ZOKOGOK!!!!!!!!!!!!!!!
Az előző hozzászólásaim kijelentéseit pedig továbbra is tartom!!!!!!!!!!

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nemtom. Én még az eredeti Dragon Age-et sem fejeztem be.
Mindenesetre megkukkoltam a demót, de nem olvastam el semmit az írásokból és párbeszédekből. Szerintem így nem lesz gond. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Miért ne kapott volna? Egy kis szívesség itt, egy kis pénzmag ott... Semmit sem érnek már ezek az értékelések. Főleg úgy hogy 70% körüli értékre már csak a hiperótvar-ultragagyi kerül.
Nekem többet mond, hogy Leviske (aki az egyik legnagyobb DAO-fan) és Vistaboy sem lelkesedik érte. Az eddigi leírások és vélemények alapján félelmeim megalapozottak voltak.
Úgy tűnik, csináltak egy kazuároknak szánt, RPG elemekkel színesített H&S-kaland konzolportot. -
Realradical
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Reméljük igazad lesz, mert a jelenlegi helyzet, hogy a mage épphogy nem üvölti minden csata elején, hogy: Pajzsokat fel! Ionágyú tűz!

-
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Igen, még ha egyáltalán nem is azt mondja, amit választani lehet.

MOD: Kipróbálom már én is a harcost, kíváncsiságból.
-
Воланд
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Megveszem mindkettőt, simát meg eladom egy ezressel olcsóbban.
BW pontok meg elmennek me2 dlc-kre.(#182) Vistaboy: Az jó lenne, ha a Signature Edition-höz is adnának, lehet, hogy még akkor is állna amit fentebb írtam.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ilyen az 576-nál is van, még olcsóbban, csk nem írják mennyi pontot adnak ajándékba.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na, még a végén jobban megéri majd előrendelni a normál változatot, mint a BioWare Signature Edition-t.

Ezért siettem, vazze?

Meg is kérdezem őket, hogy vajon a gyűjtői mellé is adnak-e pontokat?

-
Rossi
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A közel 50 óra (nekem 43, másoknál 50-nél is több) az első részben is megvolt.
Szexibb?!?

Sötétebb, jobb... Na majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a minden idők legjobb rpg játéka 
Én a demóban nem ezt éreztem.

Mindenesetre megkukkoltam a demót, de nem olvastam el semmit az írásokból és párbeszédekből. Szerintem így nem lesz gond.