Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
csak nekem tűnik olyan leegyszerűsítettnek a UI? olyan fura, nem is tudom, mintha steril hatást adna a játéknak, vagy alapból is egyszerűsítettek jó pár dolgot, és a UI csak rátetőz. olyan "nem lett volna pénzük a fejlesztésre" benyomást ad, karakterek feje néha olyan csillogó és sima mintha gyúrmából készültek volna, lásd Exiled Prince feje, jobb minőségű textúrákról szót se ejtek, mert számomra nemlétezőnek tűnik az eddig kiadott videók alapján
az átvezetők faszák, akár ingame akár prerender-eltek, az effektek jók, bár az firestorm nevű varázslat citromsárga lángokkal is elég sterilnek tűnik
elég sok szempontból visszalépésnek tűnik a DAO-hez képest, bár ha ez kisebb gépigényt eredményez, hasonlóan jó játékmenetet mint az 1-ben és még jobb történetet, akkor hajlandó vagyok szemet hunyni pár dolog felett

de félreértés ne essék, várom mint állat

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest