- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én a táborban szoktam ajándékozgatni, mert ott bárkinek ki tudod választani a karakterlapját az invertory menüben. Ott megfogod az ajándékot, és ráhúzod a karakter ikonjára (vagyis a kisablakos teljes alakos mozgó ábrájára...)
Ha semmi különösebb érdeklődése nincs a tárgy iránt, akkor 1, ha van, akkor úgy 6 és 10 közt kapsz elfogadottság pontot, de ez abból is kiderül, hogy mit mond, mikor megkapja.
Egyes nagy ajándékoknál külön párbeszéd indul, és ezeket álltalában nem is tudod véletlenül másnak odaadni).
Én álltalában nyomok egy quicksave-et, ráhúzok mindent próbaképp, visszatöltök, és csak azt húzom be neki, aminek örült, majd tovább a következő emberkére, és így pár perc alatt ki van osztva minden a legjobb helyre, amit ki lehet.
Ha végeztél, fuss egy kört, hogy megnyílt-e valami új beszédopció, ha dumálsz velük az is ad +okat.És most lelövök egy poént: Ha már megvolt Morrigan, akkor folyamatosan lehet húzni még a szőkét anélkül, hogy Morrigan ágállna (bekamuzod neki, hogy mész és elküldöd a kis virágszálat, és elfelejti hogy féltékenynek kéne lennie), de sohasem tudod majd megdugni, mert egy idő után csak olyan párbeszédopció marad, hogy az egyikkel szakítani kéne, de az kemény minuszokba kerül, így a szőkével már csak akkor beszélek, ha spontán bedobja a dumákat (mondjuk egy neki szóló ajándék után...), és így jó.
Kár, hogy még Morrigan sem örült a felvetésnek, hogy hármasban is tolhatnánk, pedig talán egymást közt szótértene a két nő, hogy jobb lesz az nekik is.Az elfet meg elküldtem a kurva annyába. Nem elég, hogy buzulni akar, de teszi ezt úgy, hogy egy rabszolgasarj söpredék, akit csak azért vittem haza, mert nem is tudom miért. Na ide hiányzott nekem egy "Bevered a képét." válaszopció.
(#1590) Tomocso - Tedd fel a legfrissebb Physx System Software drivert. (Esetleg töröld előtte, ha fennt van valami régi 8.xx-es).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Asztrofotózás
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest