- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Hát ez a Witch Hunt dlc olyan semmilyenre sikeredett. Pontosabban egy nagy nulla volt.
Szerk.: Az Awakening-ben lesz valami utalás SPOILER a fő karakter és Morrigan kapcsolatára, vagy hagyták "kihűlni" ezt a szálat? Egy igen, vagy egy nem is megteszi.
-
Воланд
titán
Egyébként nem szeretem, ha egy játék szét van moddolva a rajongók által készített ilyen-olyan kiegészítőkkel, de most örülök ennek a lehetőségnek. Használok a táborban egy ládát, nem kell mindig Harcosbércre elkúszni, ha sok a készletem, van minden főbb helyszínen egy varjú, ami egy olyan mérget ad, hogy újratudom specializálni a karaktereimet. Meg ugye most már a blood dragon armor.
-
Воланд
titán
Megtaláltam a blood dragon armor problémára a megoldást. Dragon Age Nexus, innen le lehet tölteni, nem csak az eredetit, hanem egy csomó módosított verziót. Vannak még küldetések, fegyverek, páncélok, sőt a játékon belüli fegyverek és páncélok átdolgozott verziói is.
-
Воланд
titán
válasz
Dr. Akula #3239 üzenetére
Nem kellett semmit sehova írnom, ultimate editionom van, minden dlc-t telepít automatikusan. Az a vicces, hogy minden más amit Bodahnnak eladtam eddig az ott figyel a boltjában, csak a bda-t nem tudom előcsalni. Ha letörlöm a dlc-t ugye a játékállás betöltésekor kiírja, hogy nem lesz ez így jó, mert ilyen-olyan tartalom nincs telepítve, ilyenkor elindítom, csinálok egy olyan mentést ahol elvileg nem kellene benne lennie a bda-nak, újra felrakom a dlc-t, de hiába egyik részét sem adja vissza, sem Bodahnnak se nekem.
-
Воланд
titán
Kérnék egy kis segítséget. Eladtam a blood dragon armor páncélomat a táborban lévő kereskedőnek, mivel nem volt elég hely az invertorymban, gondoltam majd amikor használni is tudom akkor visszavásárlom. De a mellvértet szépen eltüntette, csak a kesztyű, sisak, csizma maradt meg. Akárhogy trükközök a dlc-vel (letörlöm, új mentést csinálok stb.) nem tudom újból előcsalni, most már semelyik darab sincs meg a páncélból.
Az összes többi dlc megy rendesen, sőt még azok is amik elvileg már lejártak (mass effect 2-höz pl szintén le tudom szedni a blood dragon armort) csak ez az egy sz*r*kszik velem.
Előre is köszönöm! -
Воланд
titán
Akkor most nekem lenne kérdésem. Az 1.04 patch az tartalmazza a Witch Hunt 1.1-es patchet vagy sem, vagy pedig az 1.1 került fel a lemezre? Mert ultimate editionnál ugye nem tudom külön leszedni a dlc-t emiatt frissíteni sem és eddig nem tudtam kihámozni sehonnan, hogy milyen verziójú az a dlc.
-
Воланд
titán
válasz
CriticalHit #3228 üzenetére
Nincs mit, én a mass effect 2 collectors edition-nél kerestem vagy negyed órát a begyűjtő fegyver és páncél kódját mire megtaláltam, úgyhogy itt már rutinosabb voltam és átforgattam rögtön minden lapot.
De logika az tényleg nincs benne. Internet tényleg nem szükséges hozzá, de: "acces to online features and/or services requires an ea online account and registration with the enclosed serial code", más szóval internet helyett csak egy ea online fiók kell, ez se rossz.
GypsFulvus2: Fizikailag rajta vannak a dvd-n a dlc-k, telepíti is őket szépen, csak aktiválni kell. Külön le se lehet tölteni őket a bioware fiókból.
-
Воланд
titán
válasz
CriticalHit #3224 üzenetére
Ott van az csak jó helyen kell keresni. Nekem is ma jött meg a játék, a dlc-khez a kód azon a lapon található, amelyik első oldalán mass effect 2 felirat van, rajta a blood dragon armorral, megfordítod és ott a kód. Ide kell beírni (persze ha van ea/bioware accod): link.
Szerk.: Külön engedélyezési eljárás: van (ha nincs csinálsz) egy bioware fiókod ott bejelentkezel vagy a fenti linken beírod a kódot ami a dlc-khez jár, játék elindít, jobb alsó sarokban azzal az e-mail címmel jelentkezel be ami a bioware-s fiókód és ami alatt regisztráltad, mind a játékot, mind pedig a dlc-ket. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged