- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Hát ez a Witch Hunt dlc olyan semmilyenre sikeredett. Pontosabban egy nagy nulla volt.
Szerk.: Az Awakening-ben lesz valami utalás SPOILER a fő karakter és Morrigan kapcsolatára, vagy hagyták "kihűlni" ezt a szálat? Egy igen, vagy egy nem is megteszi.
-
Воланд
titán
Egyébként nem szeretem, ha egy játék szét van moddolva a rajongók által készített ilyen-olyan kiegészítőkkel, de most örülök ennek a lehetőségnek. Használok a táborban egy ládát, nem kell mindig Harcosbércre elkúszni, ha sok a készletem, van minden főbb helyszínen egy varjú, ami egy olyan mérget ad, hogy újratudom specializálni a karaktereimet. Meg ugye most már a blood dragon armor.
-
Воланд
titán
Megtaláltam a blood dragon armor problémára a megoldást. Dragon Age Nexus, innen le lehet tölteni, nem csak az eredetit, hanem egy csomó módosított verziót. Vannak még küldetések, fegyverek, páncélok, sőt a játékon belüli fegyverek és páncélok átdolgozott verziói is.
-
Воланд
titán
válasz
Dr. Akula #3239 üzenetére
Nem kellett semmit sehova írnom, ultimate editionom van, minden dlc-t telepít automatikusan. Az a vicces, hogy minden más amit Bodahnnak eladtam eddig az ott figyel a boltjában, csak a bda-t nem tudom előcsalni. Ha letörlöm a dlc-t ugye a játékállás betöltésekor kiírja, hogy nem lesz ez így jó, mert ilyen-olyan tartalom nincs telepítve, ilyenkor elindítom, csinálok egy olyan mentést ahol elvileg nem kellene benne lennie a bda-nak, újra felrakom a dlc-t, de hiába egyik részét sem adja vissza, sem Bodahnnak se nekem.
-
Воланд
titán
Kérnék egy kis segítséget. Eladtam a blood dragon armor páncélomat a táborban lévő kereskedőnek, mivel nem volt elég hely az invertorymban, gondoltam majd amikor használni is tudom akkor visszavásárlom. De a mellvértet szépen eltüntette, csak a kesztyű, sisak, csizma maradt meg. Akárhogy trükközök a dlc-vel (letörlöm, új mentést csinálok stb.) nem tudom újból előcsalni, most már semelyik darab sincs meg a páncélból.
Az összes többi dlc megy rendesen, sőt még azok is amik elvileg már lejártak (mass effect 2-höz pl szintén le tudom szedni a blood dragon armort) csak ez az egy sz*r*kszik velem.
Előre is köszönöm! -
Воланд
titán
Akkor most nekem lenne kérdésem. Az 1.04 patch az tartalmazza a Witch Hunt 1.1-es patchet vagy sem, vagy pedig az 1.1 került fel a lemezre? Mert ultimate editionnál ugye nem tudom külön leszedni a dlc-t emiatt frissíteni sem és eddig nem tudtam kihámozni sehonnan, hogy milyen verziójú az a dlc.
-
Воланд
titán
válasz
CriticalHit #3228 üzenetére
Nincs mit, én a mass effect 2 collectors edition-nél kerestem vagy negyed órát a begyűjtő fegyver és páncél kódját mire megtaláltam, úgyhogy itt már rutinosabb voltam és átforgattam rögtön minden lapot.
De logika az tényleg nincs benne. Internet tényleg nem szükséges hozzá, de: "acces to online features and/or services requires an ea online account and registration with the enclosed serial code", más szóval internet helyett csak egy ea online fiók kell, ez se rossz.
GypsFulvus2: Fizikailag rajta vannak a dvd-n a dlc-k, telepíti is őket szépen, csak aktiválni kell. Külön le se lehet tölteni őket a bioware fiókból.
-
Воланд
titán
válasz
CriticalHit #3224 üzenetére
Ott van az csak jó helyen kell keresni. Nekem is ma jött meg a játék, a dlc-khez a kód azon a lapon található, amelyik első oldalán mass effect 2 felirat van, rajta a blood dragon armorral, megfordítod és ott a kód. Ide kell beírni (persze ha van ea/bioware accod): link.
Szerk.: Külön engedélyezési eljárás: van (ha nincs csinálsz) egy bioware fiókod ott bejelentkezel vagy a fenti linken beírod a kódot ami a dlc-khez jár, játék elindít, jobb alsó sarokban azzal az e-mail címmel jelentkezel be ami a bioware-s fiókód és ami alatt regisztráltad, mind a játékot, mind pedig a dlc-ket. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest