- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Nem jöttem rá, de majd ránézek újra este. Bal klikk és úgy?
ollie: Na csak jól emlékeztem. BG-ben a quick slotos megoldás volt, de itt van dedikált gomb. Rá nyomok és kétkezes kardal nyomulok, rányomok még egyet és pl előveszi a hosszú kardot meg a pajzsot.
Huh, ne is mond, azok ütöttek anno. Diablo-t még most is nyomjuk LAN-okon. BG 2 hálóban nem jó, NWN határeset játékmenet szempontjából.HaaS: De pont ezt mondom, hogy minden dungeon egyforma volt.
Viszont ami nagyon tetszett főként a hangulata, a hangjai miatt az az IceWindDale 2. Az is inkább hack&slash mint rpg, igazából semmi extra, van pár gonosz csávó és gyakd le őket miközben 100 dungeont ki kell pucolni. Bár végülis mind erről szól, de ott nem ilyen körmönfont volt a story mint itt pl a DAO-ban.ToEE nagyon jó, (és D&D jeah!!!) bár nem vittem végig, mert közben váltottam W7-re és nem raktam fel újra de majd folytatom ha ezzel végeztem. Rem fut W7 alatt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fallout 76
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont ami nagyon tetszett főként a hangulata, a hangjai miatt az az IceWindDale 2. Az is inkább hack&slash mint rpg, igazából semmi extra, van pár gonosz csávó és gyakd le őket miközben 100 dungeont ki kell pucolni. Bár végülis mind erről szól, de ott nem ilyen körmönfont volt a story mint itt pl a DAO-ban.