Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
aktív tag
Ezt nem tudom, talán egy Venom GT. Lvl 9-et azzal csináltam meg, lvl 10-re a CCX előtt kezdtem felkészíteni.
Igazán elégedett nem vagyok vele, de hosszas állítgatás után akár jó is kisülhet a dologból.
Netes beállításokat semmiképp nem akarok használni "spoiler"-nek tekintem őket. Ezért, ha nem válik be, majd veszek valami mást.
Sokan dícsérik lvl9 negyed mérföldre az FXX-et.
Vele nincs jó tapasztalatom, el is adtam, az árából jött a Venom GT, ezzel egyenlőre a fent leírtak alapján állok. -
czundermák
aktív tag
válasz
LagerMaister
üzenetére
Üdv!
Próbáld ezt, de vigyázz rá, saját kezű kitapasztalt beállítás.

Lényeges dolog, hogy 7000-7500 körül indulj. Hagyd az 1-est kipörögni 8800-9000-ig, majd 2 előtt egy hajszállal nitro. Ettől kezdve pakolhatod a fokozatot végig zöldben amíg tart a palackod (nitrot 94%-ra állítsd), majd 4 > 5 8500 körül mielőtt zöld lenne a mutató, 5-ről 6-ra pedig 9000-nél pirosban.
1-ről 2-re dől el az egész milyen idő lesz belőle. A kocsi eleje, ha pillanatra lebukik akkor 7.995-8.020, ha nem bukik meg és egy keveset kapar akkor olyan 7.988-7.996, viszont, ha nem kapar és nem is bukik az eleje, akkor 7.978 - 7.990 közti idő biztosan megvan. Lambo még nem vert meg ezzel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
czundermák
aktív tag
Üdv!
Urak egy kis problémával találtam szemben magam.
Ranked versenyben, minden második harmadik siker után következő futamokon Timed Out-al jutalmaz a játék.
Piszok mód idegesítő tud lenni, mikor 1000 feletti pontot összeszedek, és időtúllépés miatt a következő futamokat nem számolja. Ez még hagyján, de pontot is von le... 7-8 futammal az 1000-ből könnyű szerrel tudok 100 pontot csinálni emiatt.Wifin keresztül játszom esténként, mezei futamokon nincs ilyen hiba, de ritkamód bosszantó... Esetleg, ha valaki tud rá megoldást és megosztja tapasztalatait, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)