Aktív témák

• Dr.Zoo

őstag

Félbe kellett hagynom a memoárt, mert egy volt tenyésztő társ hívott Gyömrőről, hogy most kellene nekik kecsketej, mert 2 alom franciabulldog van neki jelenleg, és nincs teje az anya kutyának.
    A világon nincs kecsketej, mert vemhesek a kecskék, és március körül lesz tejük. Két helyet is megkérdeztünk itt a faluban, de esélytelen...
    Muterék szomszédja lélegeztetőgépre került, az intenzíven van, úgyhogy a helyzet szar.
    Én még az év végén kinéztem egy ütvefúrót, mert a régi kezdi kilehellni a lelkét, a Lidlis meg nem tűnt komoly gépnek, 30.000-ért, így egy Hilti akkus géptestet vettem, használtan. Lebeszéltem az Eladóval, hogy a géptest hibátlan, az akku működik, csak a töltő szar.
    Ehhez képest a töltő szar, az akku szar, a géptest hibátlan. Már nem volt kedvem az év végén összebarátkozni az Emberrel, írtam neki egy sms-t, hogy fentiek vannak, amire természetesen nem reagált, hát ez van.
    17 ezerét postával, dobozzal nem volt vészes szerintem, azóta építettem hozzá egy 36V-os 2.200mHA-ás LI-ION pakkot, amivel hibátlanul üzemel.
    Tipo fórumot olvasgatom, és másnak elég durva olajfogyasztása van, 2000km-ként töltöget rá olajat úgy, hogy 2019 márciusában vette át az autót, 0 kilóméteresen. 13.000km-nél vitte el első kötelező szervízre, konkrétan nem érte el a nivó pálca szintjét az olaj.... :U
    A miénkben 4200km-nél lett lecserélve a gyárilag beletöltőtt "lóhugy" olaj, múlthéten léptem át a 12.000km-t, és félig van a nivón az olajszint. Figyelgetni kell. Mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy egy 2020-ban eladott autót hogy lehet úgy árusítani, hogy nincs benne olajszint hiányára egy lámpa, jelzés, bármi??? :Y
    Matiz hibátlanul üzemel, hálás kis jószág, nem sokat kosztol, és A-B-be elmegy. Asszony szereti. :D
    Remélem az idei év kevésbé lesz agybaj, ha több millió beoltott lesz a világban, és nem jelentkezik komoly mellékhatás, nekünk is muszály lesz beoltatnunk magunkat, mert nekem most úgy tűnik, ha nem oltatod be magad, nem igazán mehetsz külföldre. Márpedig le van foglalva a 2021-es nyaralás Laganasba, így oda már el szeretnénk jutni.
    Felteszek pár képet, mindenki vigyázzon magára, és főleg az idősekre, hogy ne kelljen kórházba/gépre kerülniük!!!

Aktív témák