- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboone
csendes tag
Köszönöm a választ. Közben elküldtem szervízbe, most kaptam vissza, és működik. Megcsináltam a boot mentést a leírásod alapján, 16MB lett. Ez jó méret? Ha valakinek kell, most már meg van. Tesco-ban vásárolt HDMI nélküli verzió. Ezen kívül csináltam adb -all -system mentést is, ez mindössze 9,5MB méretű, vagyis nem éppen "All". Ezekbe a mentésekbe egyébként mivel lehet belelépni, hogy meg lehessen nézni mi is van benne? Továbbra is érdekel, hogy az én esetem szerű teljes összeomlás estén hogyan tudom a mentésből visszaállítani működőképessé a rendszert. Most már óvatosabb vagyok:-).
-
gaboone
csendes tag
Hi. megcsináltam a kártyacserét a leírásod alapján. Újraindítás után android logó, semmi más. Nem indul a masina.Vissza tudom csinálni valahogy? Van egy rendszer menü ahonnan abd-n lehet bután csatlakozni pc-re, de nem engedi a push és egyéb a parancsfájlodban levő parancsokat, csak a sideload-ot. Segítséget kérek, gondolom a gari ugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest