- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
bewen
csendes tag
Sziasztok!
Van egy dps iQ7-esem. Vagyis a fiamnak. Vírusos. Egyfolytában ontja a reklámokat. Már-már a használhatatlanságig jutottunk.
Megvolt gyári visszaállítás, nem segített.
Az alkalmazás letiltásokkal sem vagyunk előrébb.
Ezt próbáltam végigcsinálni:
http://logout.hu/bejegyzes/time87/pimp_navon_iq7.htmlA root résznél elakadok. A Kingroot nem települ, végigcsinálom, amit ír, és a végén nem tudom letölteni, és el sem indul. Próbáltam másik alkalmazást keresni, de amiket találok nem működnek.
A Towelroot nem települ. Nem tölti le a fájlt, az oldalról. Kiírja, hogy biztosan megtartom, rányomok, hogy ok, és a letöltéseknél várakozik egy ideig, majd sikertelen letöltésként jelenik meg.
Az universal androot és a Z4root nem jelenik meg a playáruházban.Amik fent vannak, azok között keresgéltem, de egyik se működik kb. sehogy. Illetve egy volt (root android without pc), amelyik elindult, és azt csinálta volna, amit kell, de az meg működés közben leállt.
A stubborn talált trójai vírust, először egyet nem akart eltüntetni, de aztán csak megtette, és utoljára már azt írta, nincs vírus.
De reklámok igen, ugyanúgy.
Milyen alkalmazást tudtok ajánlani rootoláshoz? Vagy kinek van vmi ötlete, hogyan tüntessem el a reklámokat végleg.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 2025 A16
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- iPad 7th. 32GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4720
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest