- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweepy
csendes tag
Őőőő..
Nekem is van egy ilyen vasam, nekem a 1080p akadás mentesen zenél rajta természetesen a jó beállítások is kellenek hozzá, és én az MX playert használom.
Ami nekem gondot okoz az az anysoft key hun. Se az alap, se a hun kieg. nem megy, míg a dodós telon megy..
Azon gondolkodom méég, hogy nem lehetséges, hogy a nokia volt tápcsatijait vette meg, s esetleg kompatibilis? Mert nokia sziv. töltőt potom összegért kapni.. A tápfesz jó, s így csak a csati a kérdéses.
Nekem a T-mob-os net stick sem működik róla, de a németeknél vettem aldi mobilnetet, s ahoz van hálófüggetlen stickem. Avval megy. Közben adnék egy kis súgást is, miszerint a netezés elött kukkoljátok meg az APN beállításokat. Nem mindegy melyiket használjátok, mert szép számla lehet a vége.
A gondom viszont a stick net megoldással, hogy ha menet közben használom, akkor ha dc van nem kapcsolódik újra, hanem restartoltatni kell a tabot.. Ez miért van? ÖTLET?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wuthering Waves
- Autós topik
- Windows 10
- alza vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest