- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
goodboy007
üzenetére
Kutya nem játszana akkor oroszokkal mert kb a dota community 99% a utálja őket....
Amúgy... tegnap én is kaptam jó pár idiota oroszt már megint van 2 carry meg 1 support és mit pickel a két maradék orosz hát 2 invis carryt utoljára
Hát gj 
De a tegnapi napon nem is ez volt a csúcs hanem egy olyan player aki sf nél nem rakott razre még lvl 8 on sem....Ott volt miden és aurára és +dmg re rakott majd lvl 9 en statra... ultira sem rakott ..... ezek után midről bement erdőbe ..... és ott farmolt tovább és csak statra rakott .... szerencsére kiesett egy ember és kiléphettem így nem tudtam meg többet erről az emberről... Bár mér lvl 2 nél mikor észrevettem, hogy a mides szellemileg fogyatékos úgy voltam, hogy kilépek..... Nagyon jó lenne ha az ilyen retard nullákat is tiltólistára lehetne rakni, hogy SOHA ne kerüljek össze vele többet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hát gj