Új hozzászólás Aktív témák

• ígyvanferi

addikt

válasz Иван #4105 üzenetére

Ez valami olyasmi lehet, mint kötelező jelleggel beírni témaindítónak, blogbejegyzések, videók alá, hogy first, 2nd, 3rd oh wait... és ezeknek a további vadhajtásaik? Szeretem, hogy 10-15 semmitmondó hsz-t olvashatok kapásból kezdésként.
    Lehet, hogy felnőttek alkották meg ezeket, de nem az intelligensebb, iskolázottabb fajta. A felnőtt gamer archetípusa lehet ez, aki könyvvel max. egy játék DVD bookletje formájában találkozott. Nyilván aki ezt folyamatosan használja, még rosszabb.

Ha Treantet buffolják valamilyen formában, a 3. skilljét egyúttal nerfelhetik is, szerintem eléggé durva jelenlegi formájába.

(#4108) Plexicushio: elég régóta követem már a competitive játékot, szerintem az utóbbi bő egy hónap eddig a legizgalmasabb, legváltozatosabb a pickeket tekintve. Elég nagy lett a lehetséges hero pool. Igazán csak néhány hőst nem játszanak egyáltalán. Ha néztétek az atoD-ot legutóbb, ott is sok olyan pick volt, amit azóta, esetleg már előtte is rendes cm-ben is választottak.

Új hozzászólás Aktív témák