- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y #225 üzenetére
Hali!
Figyu! Amikor már a system32 könyvtárban lévőfájlok tünnek el vagy sérülnek, akkor nem szokás egyenként visszaállítgatni őket, mert utána(mint esetedben is) egy újabb fájl-lal lesz gond...
Most hiába állítanád vissza ezt a HAL.DLL-t, utána meg valami mást nem találna vagy tartana hibásnak....Mondom(és ezt melegen ajánlom), TELEPÍTSD ÚJRA AZ XP-t!!!!)
Az adatokat meg mentsd meg ahogy korábban írtam...Nem tudom miért "félsz" ennyire az újratelepítéstől?
Esetleg még nem telepítettél OS-t? Nincs olyan ismerősöd aki ezt meg tudná oldani?(adatmentés, reinstall)Mindenképp meg KELL csinálni, mert alapvetően 3 esetben fordul ez elő
1. Az OS"csak úgy" összedöl(van ilyen, amikor "megmagyarázhatatlan" okból egyszer csak padlót fog, és az Istenért nem lehet újra működésre bírni
2. vírus garázdálkodik
3. a HDD adja lassan meg magát, veszti az adatotHa újratelepítesz, akkor legalább az első 2 esetet kizárod, ha meg úgyanúgy elöjön ez a hiba, akkor a HDD megadja magát(ez esetben még nagyobb hangsúly van a "minél gyorsab adatmentésen"!!!!
Minél továb halogatod, annál több adatod veszik(veszhet) el.
Mást nem tudok javasolni.........
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest