Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
286
tag
Butaság anno FX5600 om kifullad már 800x600 ban rajt mediumon majd cseréltem 9600xt-re ami a H-L 2 -t szépen vitte az 5600 helyett de a Doomnak inkább visszalépés volt elsők közt rendeltem a 6600gt -t ,hogy végre valahogy fusson. Doom nagy NV fan volt akkoriban is
Media Marktban is ki volt téve tesztre a Doom de ott se számoltak az FX 5200 szörnyű erejével inkább vicc kategória volt -
Maxtreme
addikt
hmm.
Pedig megjelenés után tuti hogy nem így volt. Emlékszem a szebb időket megélt HWSW forumon is erről folyt az eszmecsere, sőőt saját szememmel láttam haveromnál hogy 9600on valami gyalázatos teljesítményt produkált,
Nem azt mondom hogy 5200on jó volt, hanem JOBB
Aztán hogy ezen driverekkel valamit korrigáltak e, arról nincs infóm.Egyébként az opengl az nvidiának mindig is jobban feküdt. (..és akkor most a csúfos FX szériát hagyjuk, sztem azt már ők is legszívesebben letagadnák
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest