- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
286
tag
Butaság anno FX5600 om kifullad már 800x600 ban rajt mediumon majd cseréltem 9600xt-re ami a H-L 2 -t szépen vitte az 5600 helyett de a Doomnak inkább visszalépés volt elsők közt rendeltem a 6600gt -t ,hogy végre valahogy fusson. Doom nagy NV fan volt akkoriban is
Media Marktban is ki volt téve tesztre a Doom de ott se számoltak az FX 5200 szörnyű erejével inkább vicc kategória volt -
Maxtreme
addikt
hmm.
Pedig megjelenés után tuti hogy nem így volt. Emlékszem a szebb időket megélt HWSW forumon is erről folyt az eszmecsere, sőőt saját szememmel láttam haveromnál hogy 9600on valami gyalázatos teljesítményt produkált,
Nem azt mondom hogy 5200on jó volt, hanem JOBB
Aztán hogy ezen driverekkel valamit korrigáltak e, arról nincs infóm.Egyébként az opengl az nvidiának mindig is jobban feküdt. (..és akkor most a csúfos FX szériát hagyjuk, sztem azt már ők is legszívesebben letagadnák
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest