- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Én már megrendeltem a CD Galaxisból.
Abból, amit eddig mutattak az egyjátékos részből, nekem tetszik. Viszont azt remélem, hogy valóban akció-dús 13 óra lesz, mire végigjutok rajta - bár nem fogok rohanni, szóval egy 20 órában reménykedem.
Igazán kár, hogy legalább az első pályát nem lehet kipróbálni az egyszemélyes hadjáratból a béta alatt, mert legalább lenne normális viszonyítási alap a többire is. Pont ezért találták ki anno. az ingyenes demókat, melyek alapján eldönthetted, megveszed-e, vagy sem a teljes verziót. Itt sem ártott volna hasonló, mert a multi - szerintem - sokkal kevesebbeket fog érdekelni, mint a single. Ráadásul, ahogy olvasom a véleményeket, nem lett valami nagy durranás.
És emiatt esetleg sokan előre félnek az egyszemélyes rész minőségétől is, hiszen egy új id-s játék esetén az engine képességei és a grafika mindig is meghatározó megítélési tényezők voltak. Persze egy DOOM játéknál a daráláson és a hangulaton van a hangsúly, nem a grafikán, viszont ha nem hozza legalább a tavalyi E3-on bemutatott minőséget látványban, akkor sokan ki fognak ábrándulni belőle.
A béta nem érdekel, mert egy fél percet sem fogok vele multizni, és nem is vagyok kíváncsi rá, hogy az miképpen néz ki és hogy működik. Engem kizárólag a single érdekel, és az alapján fogom majd eldönteni, veszek-e még a Bethesdától játékot a jövőben, vagy sem... kivéve az Elder Scrolls VI-ot, arra mindenképp vevő leszek, ha legalább olyan jó lesz, mint a Skyrim volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest