Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
na, azért van mit javítani. Beállítottam a felbontást, amire iszonyat visszaesett az fps, de cserébe még tök homály volt az egész. Nem lehet grafikát változtatni, felbontás szinten? KB xbox360 grafika. Nem akart viszont játékot találni, kiléptem, vissza, és visszaugrott low felbontásra, de a natívat jelezte mégis... mindengy visszaállítittam, aztán ment a multi a töltő bar jobb fent félig kilóg. A gameben továbbra is életlen minden textúra, mosott minden, cserébe 22 fps. Bár többnek tűnt. A szemem megfájdult ezekbe 10 perc game alatt...
Az meg hogy kiírja hogy mivel Nvidia nem mindig megy jól, és kalibrálni kell játék elején, külön vicc.
Nem ez fogja az Overwatchot elverni multi szinten az biztos

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer LED monitor (B247Y)
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest