Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Én 1 óra DOOM után hétvégén inkább végig toltam a Wolfenstein New Order-t és az Old Blood-ot félig. Ott mutatkozott csak meg a teljesen felesleges képernyő instrukció (egyben lelombozó is egyben) amikor az Old Blood-ban végig lehet tolni a Wolfenstein 1-et pályáról pályára. Régen végig futkorásztunk minden fal mellett titkos ajtókat keresve, nyomkodtuk az ajtó nyitó gombot mint a félőrült, most meg (mivel fejből rémlik mind) elég a csupasz fal elé állnod és jön is a képedbe hogy nyomd meg az E gombot. Keresni sem kell. -.-"
Mondjuk a Wolfenstein hála az égnek még tartogatott is nem egy titkos helyet amit meg lehetett keresni, és nem túl jellemző rá az ilyen, de a játékok nagy része ezt csinálja.
Ugyanezt éreztem a Beta alatt. Ezek az "itt lesz a demon rune.. itt lesz ez vagy itt lesz az. Powerup-ra készülj, 3, 2.." dolgok szerintem is tök feleslegesek, de ugye azoknak készül a játék akik villogó pontok és nyilak nélkül még arra sem jönnek rá, hogy meg kellene fordulni a tengelyük körül.
Ez a multi nekem full kihagyós lesz, a Single-t várom én is. Nincs különösebb baj a multival, de már nem az én világom, így 36 évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest