- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #1942 üzenetére
Nem olvastam a cikket, de mindjárt rá is megyek. Amúgy jogos, amit mondasz, de én eleve használtban gondolkodom.
A 7950-em £120 volt, két éve nyáron, most, 80-100 között mennek használtba, de legyen £90.
2 év használatért £30 nekem belefér.A 970-em £180 volt 3 hete, de sokat az sem fog esni, bár szvsz többet, mint az Ati esett. Viszont szerintem bőven vállalható lesz.
R3laX
Nem láttam még a saját monitoromon a NM árnyékot, de most komolyan. Azért ne mondd már, hogy az árnyék annyira fontos lenne, hogy azért megéri bármekkora többletkiadás
... vagy rosszul gondolom? ...De persze, tiszteletben tartom mások igényeit, csak mondjuk nekem, nem érné meg ezért a több vram.
Amúgy, megnéztem pár összehasonlító tesztet, de hogy őszinte legyek, nem nem jött át semmi különbség, bár lehet, hogy bennem van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces videók
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iBasso SR3 fejhallgató
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- Dali Opticon Vokal mk2 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest