- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizou
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék… A felállás a következő:
- otthoni hálózat, 30Mbit-es kábelnettel
o sajna sok helyen 4 eres kábellel van megoldva -> max 100Mbites a háló…
o 2 db TP-Link router
- egy 1043ND, meg egy kisebb, nemtom a számát
- 1 db WDTV Live+Samsung (buta) tv
- 1 db LG Smart TV
- 1 db notebook
- 1 db asztali PC
- 1 db Xbox 360
- külső vinyók filmekkel, egyéb anyagokkal
- okostelefonok, tablet wifi-n keresztülNamármost ehhez a kavalkádhoz szeretnék én egy olyan megoldást, hogy minden file-t lássak mindenhonnan, magyarul kellene nekem egy olyan eszköz, ami minél kevesebb árammal, minél kevesebb pénzből és minél halkabban oldja meg a következőket:
- ellátja a SmartTV-t filmekkel (SAMBA-t nem látja, a DLNA-t eszi meg)
- az összes többi eszközt ellátja file-okkal (SAMBA)
- torrentet futtat
- (esetleg még wifi router feladatokat ellát az egyik jelenlegi router helyett)Próbáltam a 1043ND USB portját, de fel sem ismeri a 3TB-os vinyómat…
Az LG tv szépen megeszi USB-n keresztül a 3TB-os vinyót, a 1,5TB-os ext3-as vinyót, stb, tehát ilyen szempontból még ennek a legjobb a szoftvere, de nemtom, hogy kikapcsolt állapotban tud-e szerverként üzemelni?Vettem korábban egy Mele A2000-et, amire felraktam egy headless Ubuntu-t, SMB servert, torrentet (deluge). Ez utóbbi jól megy, a samba is egy ideig, de valamitől egyszercsak teljesen belassul

NFS-t nem támogat a proci miatt, DLNA szervert nem is próbáltam, az még lassítana a sambánJavaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen9, i7-1165G7, 16GB, 512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest