- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok! Lehet nem teljesen jó topikba írok, de ti biztosan tudtok valami okosat mondani erre a problémára.
Tegnap PLEX-en keresztül, TV-n néztünk egy .mkv videót, és a lejátszásánál adódott egy elég zavaró hiba. Az audio sáv valamiért nagyon kiegyenlítetlen volt. Amikor csak párbeszédek, beszéd hang volt, akkor nagyon halk volt az egész, alig volt hallható. Ha felerősítettem a TV-t, akkor hallottuk, de amikor meg jöttek az effektek, a háttérzaj, stb. akkor az meg ordított, az egész lényegesen hangosabb lett, de fura módon akkor a beszéd hang is erősebb volt azzal együttesen. Ekkor le kellett halkítani, de utána meg megint halk lett, ha csak beszéd volt. Szóval nagyon idegesítő volt. Eddig ilyet nem tapasztaltam.
Ugyanezt a videót ha számítógépen VLC playerrel lejátszom, akkor nincs ez, teljesen jól hallható végig. Kiegyenlített, egységes a hangerő.
A PLEX-en belül a lejátszási beállításoknál be volt nyomva a "Többcsatornás audió normalizálása" opció. Utána megpróbáltam, hogy ugyanezt kikapcsolom, de nem vettem észre változást. A PLEX a legfrissebb verzió. Van valakinek ötlete, mi okozhatta ezt, és mi a megoldás rá?
A video tulajdonságai az alábbiak:
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest