Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
A vizsga szerintem jó lenne. Egy online fizetőset eltudnék képzelni én is. Igaz én csak tesztre kaptam , és egy hazahívó gomb funkcióját ha nem ismerem az nem hiszem hogy hatalmas gond.. hiszen a kijelzőtől haza tudom hívni, no meg manuálisan. Szóval baleset veszélyről szó sem lehet az esetemben. mert ilyen 50-100m-es távban reptettem kizárólag a szántón.
DjI drón képzést láttam már 140.000Ft körül. -
Csabee.
nagyúr
Kölcsön kaptam a drónt, csak kb 50perc repülés van a drónban, és az is nagy mezőn ahol 1km-re semmi nincs
csak ez feltűnt amikor próbálgattuk. Azért nem olyan mint a vezetés, mert ott részt vettem oktatáson és gyakorlaton, itt meg nem.. És pont ez "zavart meg" hogy nem akartam magasra repülni, de a gombot megnyomva mint a rakéta kilőtt felfelé
Így mindig megszakítottam a drón hazatérését és manuálisan szálltam le vele a kijelző gombját használva.jozsi252: Köszönöm ez jogos. Nekem tényleg csak azért volt furcsa mert 15m-ről szerettem volna hogy vissza térjen, erre meg felrepült 50m-ig.. (holott olyan magasságba nem is szerettem volna repülni vele)
de teljesen érthető a dolog. Köszi szépen. -
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
DJI Mavic Mini -nél olyan jelenség van hogy ha megnyomom a távirányítón hogy a kezdőponthoz repüljön vissza, akkor felrepül jó magasra a drón... :S mi lehet a gond?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv,
Én tegnap eladtam a Spark-omat. Idén sajnos kb 20x lett volna lehetőségem használni, de az időjárás nem volt túl kegyes, így mindösszesen 2órácska repülés jutott a drónból.. Akkor is egyszer nekifújta a szél a tujának..
Ti sokat tudtatok idén repülni? Valószínű jövő tavasszal térek vissza egy Mavic pro 2-vel, amit már nem fog elfújni a szél vélhetőleg..
Esetleg van tudomás más új modellről Mavic-ből? Gondolom az alsó kategóriás drónik is frissülnek majd.. vagy rosszul gondolom?
-
Csabee.
nagyúr
Na ugy tűnik nekem lesz egy eladó sparkom fly more comboval.. megvettem de ahányszor használni akartam állandóan fújt a szél. Ez tényleg 10/10 alkalommal ez volt.. egyszer a tujába is sikerült belerepülnöm, de szerencsére működik hibátlanul. Felétek nem fúj a szél vagy mi? 😃
-
Csabee.
nagyúr
Üdv,
Valaki használ szivargyújtós töltőt akksi töltésre? Kb mennyi idő alatt tolja fel az akkut?

Geller72 : Az lesz, visszaolvasok, most leltem a topicra.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Minaz az FCC és CE mód? Mit jelentenek? Mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pár év múlva újra tesztelek egy majdani modellt. Jó repkedést mindenkinek és köszi a helpet!
csak ez feltűnt amikor próbálgattuk. Azért nem olyan mint a vezetés, mert ott részt vettem oktatáson és gyakorlaton, itt meg nem.. És pont ez "zavart meg" hogy nem akartam magasra repülni, de a gombot megnyomva mint a rakéta kilőtt felfelé
Így mindig megszakítottam a drón hazatérését és manuálisan szálltam le vele a kijelző gombját használva.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)