Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TOMKTOM
üzenetére
Mondjuk az A2 vizsga meteo-fetisiszta részeit azért nyugodtan kurtíthatnák kicsit. Nyáron megcsináltam én is, de messze a legidegesítőbb része ez volt a felkészülési folyamatnak. Elsőfajú hidegfront, turbulencia, és társai... a zacskóm ki volt már az egésszel a végére. Oké, kell meteo is, de sem az aránya, sem a kérdések relevanciája nem megfelelő szerintem. Olyan légköri események, folyamatok ismerete is az anyag részét képezik, amelyekkel egyszerű drónpilóta az életben nem fog a repülése során találkozni. A tananyag többi részével semmi gondom nem akadt, mert hasznos és gyakorlati tudást adott, és simán levizsgáztam elsőre belőle. Persze lehetett volna online, mint ahogy lazán vizsgázol Microsoft anyagból is a világ másik végéről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest