Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
Majd még tesztelem ezt a dolgot mert az eddigi DJI cuccaim -van jó pár
- nem csinálták. Az is igaz, hogy jellemzően kint használom őket ez meg most beltéri próbálkozás volt. Például a Macic Pro-val mikor a Salgói Várat fotóztam igen sokáig volt a gép starthely alatt és onnan is fotóztam a várat miközben -10 ;-15 méter magasan repült a vár körül gond nélkül.De a logot visszanézve itt még bekavarhatott a GPS is. Az épületen belül értelem szerűen nem volt, de az átriumban repkedés közben úgy tűnt a logból, hogy valamit néha elkapott és lehet, hogy ez kavarta meg.
Az biztos, hogy magassági limit elérést (30m) jelzett -0,8 méternél. Különben a limit 120 méterre volt állítva, de azt még nem néztem, hogy zárt térben GPS nélkül ezt hogyan kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- nem csinálták. Az is igaz, hogy jellemzően kint használom őket ez meg most beltéri próbálkozás volt. Például a Macic Pro-val mikor a Salgói Várat fotóztam igen sokáig volt a gép starthely alatt és onnan is fotóztam a várat miközben -10 ;-15 méter magasan repült a vár körül gond nélkül.