Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Mint kiderült ez mégsem User error.
Hiába csinálok előtte Compass kalibrációt 5-10 perc repkedés után már helytelenül írja ki a magasságot.
Kb 15 méter magasan azt írja ki, hogy 5 méter magasan vagyok és mire leérek a talajra ahonnét felszálltam már -10 métert ír az app.
Ezért van az, hogy megáll a levegőben pár másodpercre ha lefelé jövök és ha tovább nyomom lefelé a stikket akkor elindul a landolás üzemmód ami ha eléri a 0 métert újra felold és lehet vele gyorsabban süllyedni.
Nagyon zavaró tud lenni ez a hiba de ez már rendszeres, ahányszor kint voltam a tó parton mindig ez történt hiába kalibráltam előtte iránytűt.
Első elszállásnál 0 métert ír szóval menet közben galydul meg a dolog...
De ha leszállok közben és újra fel akkor nem nullázza ki magát a magasság, továbbra is -10 méteren leszek... a Home Point nullázás sem oldja meg a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest