Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nem sok dolog változott az appan így elsőre.(1.1.6). A battery icon színes lett. Zöld, sárga,piros. Ha a sárgát eléri táv repülésben akkor az auto RTH aktiválódik. Ha a pirosat akkor landol... (Gyak.Mint a dji go 4 ben csak most nem vízszintes a vonal hanem az akksi töltöttség körül van). Azonkívül lett egy gimball finomhangoló menü módokra bontva. (Tripod, normal, sport) így külön mindegyik módhoz beállítható a gimball érzékenység,(fokban), és a mozgás finomsága.
Én is csak óvatosan megyek a géppel tesztelgetem mert nem szeretem a meglepetéseket. Ráadásul a szervizből vadi új gépet kaptam (stressz törés miatt cserélték) amiben már benne van az airsense funkció (xxx3W model number) de még nem aktív az EU ban. Szóval én is óvatosan duhajkodom......mondhatni ismét ismerkedünk 😂😆
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Tesla Model X Performance "Raven" 795 LE 6fős GARANCIÁLIS, EAP, Új féltengelyek
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest