Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krokk

senior tag

válasz vizcsap #10394 üzenetére

Regisztrációk külön vannak, a pilótát nyugodtan add le előre. Azt én is megcsináltam még a drón érkezése előtt.
    Illegális repülésre ne nagyon várj választ egy ilyen fórumon :) A legális repüléshez kell a drón reged és MyDroneSpace felületén be kell jelentened, hogy most épp repülni fogsz vele azon a helyen. Én 1.5 éve repülök senki nem ellenőrzött még és csak lakott területen kívül repültem.
    Mini 3, mini 3 pro alapban C0 nélküliek legacy drónok. Dobozból kivéve nincs rajta. Lehet rá kérni C0-t de nem kötelező. Annyi fog kb változni, hogy akkor le lesz korlátozva a 120mes magasság mindenképp a gépben szoftveresen. Illetve a matricát neked kell rátenni. Szóval valószínűleg az még C0 nélküli. Amúgy ha nincs rajta a C0 matrica de le van korlátozva a 120m-re és nem tudod feljebb tenni, akkor megkérte de nem tette rá a matricát, ha jól tudom a C0hoz a matrica is kell hivatalosan. De kétlem, hogy ez bárkit is érdekelne. Visszavonni a C0-t most hírtelen nem tudom, hogy lehet-e. Gyanítom, hogy nem.

Új hozzászólás Aktív témák