Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Többi csak hablaty. 4 évig tanítottak többé-kevésbé megértem mit hadoválnak.
Az első bekezdésben taglalja, hogy a Dirt2 & F1 2010 hogy skálázódik 6 magos procival és miképp lehet / nem lehet működésre bírni a hatmagosított xml fájlt.
Az ominózus bekezdésben annyi, hogy az AMD Gaming Evolved program ellenére a 6950 és a 6970-nél valami nem gömbölyű, vagy a 11.5a lesz a ludas, vagy a játék motorja. Akadásmentesen fut, csak hát na...
(főleg, hogy nálam is Cayman van)
Dx9 módban 4870 vagy gtx 260 (216) tulajok örülhetnek, mert max részlet mellett 40 FPS felett van.
DX11-ben nagyon szép a játék már közepes részletességnél.Itt viszont nem értem teljesen, lehet kap egy kapcsolót a DX11 és külön lehet állítani a részletességet? (Dirt2-ben ha jól tudom Ultrán működött a dx 11... na mindegy is).
Szóval közepes részletességgel igenjól néz ki a játék. (szerintük super)
Középkategóriás kártyákkal pl a 100 dodós 5770 már 30 fps alatt van kimaxolva, az ego motor miatt jobb, ha az FPS-t 40 felett tartjuk így ha lehet kapcsoljuk ki az élsimítást és népi zenekarát, mert erősen eshet az FPS.
Elején még azt is írták, hogy a dx9 alatt látott FPS kb 2/3-át kapod dx11 alatt.
Bocs, hogy a fele félig szabad fordítás, de több mint 10 éve nem láttam németórát.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS routerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(főleg, hogy nálam is Cayman van)