- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Mariann294
üzenetére
Igen, a dirt 3-ra értettem. . .
-
InHell
senior tag
válasz
Mariann294
üzenetére
Az elég szép! Grat.

Én olyan 300 ezernél még nem tudtam többet csinálni, bár bevallom nem szeretem ezt a gymkhana bohóckodást, egyszeri próbálkozásból csinálok amennyit csinálok, és megyek tovább.
Inkább csináltak volna legalább egy normális drift pályát tele kanyarral, ahol lehetne driftelgetni, nem ilyen bójákat kerülgetni, meg ugratni stb.
(#2260) adamssss én jártam úgy, ha asszem a 16CSAA-ra állítottam, akkor fekete képernyő fogadott.
Hang volt meg minden, menü működött, de a kép fekete volt.
Polonic kolléga segített vakon beállítani valami másra.
-
polonic
félisten
válasz
Mariann294
üzenetére
A max 560 ezer volt, acsi is járt érte. De többször sikerült már 500 ezer fölé menni, általában 4-500 ezer között szokott lenni.
-
Enton
addikt
válasz
Mariann294
üzenetére
Nekem egy monacoi-n valami 420.000 környéki összejött, persze segítséggel meg akkor pont nem mentem neki semminek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#2248) intercooler:
Itt megtalálod:

-
Mukorka
addikt
válasz
Mariann294
üzenetére
Ezeket Dirt Tour alatt lehet unlcokolni. Magát a dudát meg a profile settings-ben kell beállítani.
Nekem van vonat dudám is

-
polonic
félisten
válasz
Mariann294
üzenetére
Láttuk. Talán be is van ide linkelve.
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Az bari...

-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Akinek esetleg ugyanezen hibája lenne ( nem lehet képet lopni FRAPS-al) az töltsön le valami újabb verziót, nekem most a 3.2.6-os van fennt és tökéletesen müködik!

-
Enton
addikt
válasz
Mariann294
üzenetére
Fraps 2.9.6-os nálam tökéletesen menti a képeket videókat is.
(#1313) snoopy:
Belső nézetre váltáskor azért akadhat mert az egy külön része az autónak. Akkor tölti be egyes részeit amikor átváltod a kamerát.
Elég megnézni mikor tölti a pályát, hogy milyen silány az ablakon benézve a belső, mikor meg játszol és headcam-ba vagy akkor meg működő mutatók, pilota, meg tülör is van amiben látszik minden.(#1317) polonic:
Nekem eddig nam nagyon nyerte el a tetszésemet. Furám reagál az ótó a gombokra, kormánnyal szinte lehetetlen, gamepaddal is néha már assist on-al játszom csak legyek túl rajta.
Remélem a Grid 2-őben ez a marhaság nem kerül bele, csak a drift, azt viszont jól eltalálták, mondjuk sok köze már nincs a grid-ben lévőhöz, de hajaz rá nagyon.
-
polonic
félisten
válasz
Mariann294
üzenetére
Úgy tűnik, hogy nem, egyelőre.
-
polonic
félisten
válasz
Mariann294
üzenetére
Akkor úgy tűnik, hogy a motor miatt lehet ez, mert se ez, se fraps, se a steam nem tud menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)