-
LOGOUT.hu
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1lkaa
csendes tag
Hello!
Takaritás közben találtam 2 fényképezőgépet. Érdekelne, mennyit érhet:
Carena AF-DATA
HP Photosmart M517Mind kettőhöz van tok.
köszönöm
Üdv -
randomhaver
csendes tag
válasz imyourfriend #392 üzenetére
Nekem szempont volt hogy gyorsan elmenjen, ma meg is vették ami szerintem nem rossz ahhoz képest hogy tegnap hirdettem meg indexen. Megmondom őszintén jól jártam vele, drágábban tudtam eladni mint amiért vettem Állapotra hibátlan, persze azért látszik rajta hogy használt.
-
TayRol
nagyúr
válasz JamesHolden #396 üzenetére
Szia,
32-33e ft a gép, a táska 4-5e ft, az apróbb kiegészítők pár ezres.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek beárazni egy használt Sony DSC-H20 digitális fényképezőgépet.
2009. júniusában vettem, ~5.000 exponál jár. Állapota hibátlan!
Minden gyári tartozéka megvan, amit pluszba adnék hozzá:
- Lowepro Apex 110AW hordtáska
- plusz 1db akksi
- Sony M2 Duo Adapter 1Gb M2 kártyával
- Sony M2 USB kártyaolvasó
- MS Pro Duo -> Micros SDHC Dual Slot Adapter (egyszerre 2db Micro SD kártyát fogad)
- 256Mb Micro SD kártyaKöszönöm
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #394 üzenetére
Valótlan dolgokat állítasz...
Egy 70-200 f/2,8 VR 300-350 között mozgott az utolsó 3 hónapban. Amire te gondolsz, az a VRII lesz...
Az 55-200-ad nem azért nem kopik, mert extra kopásálló, hanem mert többet kellene használni. Nyilván ha valami új és alig képel vele az ember, akkor nem kopik...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
imyourfriend
őstag
válasz Real_Necro #393 üzenetére
augusztus óta. nem is az hogy hány hónapja, bár 26ezerért lehet vennék egyet én is idővel. azon csodálkozom hogy 55-200akat 38 körül viszik.én ha cunami vagy bármi is jön akkor se adom oda 40 alatt az enyémet, még bolti állapotában van. (úgy látszik kopásmentes anyagból van az enyém ) de néha pofátlanul drágák az árak. 70-200 f2.8VR használtan 500..
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #392 üzenetére
Mit jelent, hogy pályafutásod alatt? 1-2 hónapra, vagy több évre gondolsz?
Ezek az obik tavaly nyár vége felé 26 körül mentek...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz randomhaver #388 üzenetére
28-ért sem rossz - lenspennel.
-
TayRol
nagyúr
válasz randomhaver #388 üzenetére
újonnan 32e-ért ment egy el nemrég, szóval olyan 25-26e.
[ Szerkesztve ]
-
randomhaver
csendes tag
Sziasztok! Nikon 50mm f1,8D típusú objektívnek mi a reális ára? Doboz, papírok, elő hátsó sapka, szép hibátlan állapot..
-
TayRol
nagyúr
válasz lac14548 #386 üzenetére
Szia,
Minden állapot függő:
Olympus E330 váz és minden gyári tartozéka: 25e
Olympus 14-45 obi: 25e
Olympus 40-150 obi: 30-34e
Olympus 35mm macro obi: 32-34e
Olympus FL36 vaku: 25-27e
távkioldó: 2-3eA többi ára is allapot/típus függő, szűrők-kártyák 1-2e, akksi és táska (elég bőséges a Lowepro kinálata) kicsit több.
6GB microdrive, 512MB xD, 3 db akkumulátor, Cokin polar szűrő, UV szűrők, Lowepro hordtáska
-
lac14548
aktív tag
Hello,
KB. milyen árat gondoltok a következőre:
Olympus E330 váz és minden gyíári tartozéka
Olympus 14-45 obi
Olympus 40-150 obi
Olympus 35mm macro obi
Olympus FL36 vaku
távkioldó
6GB microdrive
512MB xD
3 db akkumulátor
Cokin polar szűrő
UV szűrők
Lowepro hordtáskaGondolkodom az eladásán...
kösz...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
rolkaDb
aktív tag
Köszönöm minden esetre a segítséget, akkor továbbra is bővíteni fogja a családunk tagját. Nem érné meg eladni számomra. :/
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok! Mennyit érhet egy Panasonic Lumix DMC-FS10? Nem nagyon volt használva csak babafotózásra (megörökíteni az emlékeket). Előre is köszönöm a választ!
-
Zozzer888
addikt
válasz imyourfriend #377 üzenetére
kicsit off,de láttam a másik topicba hogy panaszkodtál az obira, ha rajta volt a szűrő akkor adj neki egy esélyt anélkül is, nagyon szidják ezeket a hama uv szűrőket.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Zozzer888
addikt
válasz imyourfriend #375 üzenetére
milyen szűrővel?UV?CPL?Sima védő?Milyen márka?Nem mindegy hogy Hama (semmit nem ér) vagy Hoya, esetleg B+W
(az obi értékére sajnos én nem tudok mit írni, Nikon fronton nem vagyok otthon csak ezért nem írok rá semmit)
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
Veszekedés és egyéb indulatgerjesztés nélkül kérdezem: egy 55-200VR nikon teleobjektív mennyit ér szűrővel? Nem kopott és állapota közel azonos a boltival. Köszönöm a segítséget!
-
-
j.bravo
addikt
válasz Geller72 #367 üzenetére
Nézd, szerintem beláthatod Te is, hogy provokatív hangvételű volt a #357-es hozzászólásod. Felteszem, nem véletlenül, hanem éppen azért írtad így, hogy több/másfajta reakciót csikarj ki, mint amennyit/amilyet addig kaptál. Ilyen provokatív megfogalmazás esetén szerintem bele kell kalkulálni hogy valaki sértésnek értelmezi és visszaüt.
Persze az is lehet hogy rossza napod volt, azért így fogalmaztad meg. De ekkor gondolj rá, hogy akinek címzed, annak is lehet rossz napja, és túlreagálhatja...
Ne vedd támadásnak, sértésnek, ezt mint kívülálló írom.
A lényeg hogy végül lett válasz a kérdésedre.
Világbéke-boldogság-szeretet!
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
hp1950
tag
Köszönöm! Hétvégén picit szarakodott a ph, úgyhogy most folytatnám.
Garancia nincs, de a gép leinformálható, hibátlan! Minden stimmel, frissen kiolvasott expószám:5215
Akkor már ha így belemerültünk az én 7D- szintén hasomló állapotú 6000expó alatti gyári portrémarkolattal?
2009 vásárlás, garancia már arra sincs. Erre ha mondanátok egy árat. -
Nagyobb összegben mertem volna fogadni, hogy megsértődsz annak ellenére, hogy nem sértésnek szántam a hsz.-em. De te rögtön sértegetni kezdesz.
"Ha visszavennél egy kicsit, és elgondolkoznál, akkor rájönnél, hogy nem mindig csak másokat kell hibáztatni."
-Visszavenni? Miért is? Honnan? Csak mert leírtam azt, ami valós?
Egy szót nem szóltam volna, ha azt mondod, nézd, nem tudom. Ennyi. Nem történik semmi. De levegőnek nézted a hsz-em és nem reagáltál rá semmit. Pedig megértettem volna, hidd el. Ha csak legalább megpróbálod."Majd ha beállsz Te is a köz érdekében segíteni bárhova is, akkor van mire fel háborognod."
-Állítod mindezt úgy, hogy fngod sincs az előéletemről, arról, hogy kinek, mit és hányszor segítettem. Gratulálok. Viszont neked, aki vállaltad ezt, bizony ez a dolgod. Ha megsértődsz, ha nem. Még mindig nem sértésnek szánom ezt a hsz.-t sem. Mindentől függetlenül köszi a beárazást. Mint írtam, ÉN NEM ÉRTEK hozzá, ezért kértem. Szép napot.
-
mutymuty
csendes tag
Üdv Urak
Nem tudom hogy jó helyre írom-e, van egy toshiba camileo h20-as kamerám, 1.5- éves, mindene megvan, karcmentes, szinte nem is volt használva!!
Erre kérnék valami hozzávetőleges árat!!
Köszi
Balázs -
imyourfriend
őstag
-
Ebbe a topikba irányítottak, hogy na majd itt segítenek. (Egy másik beárazósból). Itt sem jött össze. Köszi. Akkor mi az értelme ezeknek a beárazós topikoknak? Megmondom. Semmi.
-
Ármester
Ha vásárlásban gondolkozol, akkor 330-340 között, csak a váz, dobozában, gyári akkuval, töltővel.
Ilyen gépnél az 30-40-50 ezer expószám se lényeges, ergo nem oszt nem szoroz, hogy csak 8 van benne, ha nincs garancia, nem ér többet.
Azért érdemes kiolvastatni esetleg átvizsgálásra beadni a camera kft-be, vagy olvasd ki magad az expószámot... és jól nézd meg a gyári számokat a gépen és a dobozán is.
Elég sok érdekes példány forog a piacon, nem saját dobozban... -
hp1950
tag
Tisztelt Ármesterek!
Egy használt, de makulátlan állapotú, Magyarországon vásárolt 8-10000 expós Canon 5DMarkII milyen összeget képvisel. 2 éves minden tartozéka megvan. Ja és kb. 2 perc videó lett vele rögzítve! -
Üdv mindenkinek. Ma vettem 2 db obit, de mivel nem értek hozzá ezért szeretnék véleményt kérni.
1. obi:
Olympus obi.
49mm Skylight (1A) (Japan)
Az első lencsén a következő:
Vivitar 135 mm 1:3.5 Auto, átmérő 49 mm VMC
Kérdés: Mennyit ér és milyen típusokhoz, típushoz jó. Bőrtokban, (a tok is Japán) jó állapotban2. obi:
Pentax obi.
Pentax -A Zoom 1:3.5~4.5 28~80mm
Jó állapotban. Sapkákkal a két végén.
Kérdés ugyanaz.
Köszönöm.
Geller -
Khelben
nagyúr
válasz imyourfriend #350 üzenetére
30ért gondoltam csak a vakut
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, mennyiért lehet mostanság eladni egy hibátlan, 5 éves Olympus E-510-et a 2 kitobival (14-42, 40-150), 2 akkuval, fl-36-os vakuval, 8+2gigás cf kártyákkal, kb. 12ezer expoval?
[ Szerkesztve ]
-
olzsy
csendes tag
Hali Guruk!
Érdeklődnék, hogy manapság mennyiért megy a Fuji Finepix S5600 fényképezőgép? (Tartozékokkal) Ha PÜ-ben írod az se baj!
Köszi
Laca
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #345 üzenetére
Nem tudom mire alapozod a kijelentésed, de a Nikon topicban kifejthetnéd alaposabban, nem ezt a topicot kellene szétoffolni (láttam index fórumon is hasonlóképpen teszel).
Szerintem jó pár dologgal nem vagy tisztában, jó lenne előbb tanulni és utána írni bármit is.Nem kérek választ erre, ha technikai dolgot szeretnél megosztani, használd a megfelelő topicot / írd meg privátban.
-
imyourfriend
őstag
válasz Real_Necro #344 üzenetére
most beszélgettem ismerősömmel, én picit rosszabb ~0,1% képminőség ellenére is inkább D-set veszek. ennek a G-s objektívnek nem adok 5 évet,annyit is ér mondjuk
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #343 üzenetére
Ezt most mire fel?
-
imyourfriend
őstag
válasz Real_Necro #340 üzenetére
akkor biztos hamar el akarod adni ezt is vagy sűrűn venni az objektíveket sok sikert! Műanyag forever!
-
Zozzer888
addikt
válasz imyourfriend #339 üzenetére
Na az aláírásodra EZ egy csodás példa.37ezer ft újonnan, 2év garival...
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #339 üzenetére
Látom elolvastad a hozzászólásom alaposan, nem hiába írtam, hogy G-t keresek. Pont ezért adtam el a D-t tavaly. Indexet nézem, nem vagyok egyedül aki keres, utóbbi jó pár hétben nem került fel oda G-s.
-
imyourfriend
őstag
válasz Real_Necro #337 üzenetére
index nikon adok veszek fórumán láttam 29 ezerért af 50/1.8 D-t azt hiszem. szerintem ott érdemes körülnézni máshol nem nagyon tudok jó árút
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #337 üzenetére
1-2 MM-ben nézz körül. Komolyan. Lehet találni jó áron beragadt cuccokat.
-
Real_Necro
veterán
Kedves fórumtársak! SB-700-as vakut már találtam 75-ért újan, még keresek 50/1,8G obit. Tudtok esetleg olyan helyet, ahol jó áron hozzá lehet jutni?
-
total90
veterán
D5000-em sem adnám el csere esetén, a következőt sem hiszem... de meg pl, ha a mostanit akarnám eladni, akkor gari sem lenne már rá, így a papír semmi. Sőt, azt sem tudom megvan-e, nem hoztam magammal, amikor DE-be költöztem.
(#335) j.bravo
Akkor az elején kell vásárolni Azért szopás ez, nem vágnék bele
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
j.bravo
addikt
Inkább olyasmire gyanakodnék ami nemrég (pár éve) volt a vaterán és persze volt visszhangja itt meg az irányjelzős fórumon is; volt egy nepper aki Japánból, vagy Amerikából, kamionról leesett, vagy refurbished vagy franctudja milyen forrásból származókat árult nagyon olcsón, előre kellett fizetni...páran megkapták a cuccot, örültek, dicsérték/ajánlották az embert; páran kicsit mást kaptak és kaptak még pluszba valamit engesztelésnek, páran meg nem kaptak semmit és próbáltak jogi úton futni a pénzük után (nem tudom mennyi sikerrel).
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Balinov
titán
marmint ha megveszed magadnak, aztan x ido mulva eladnad. garpapir kerdeses (bar azt is lehet tuti hamisitani) csak mikor mondjuk az uj tulajnal elromlik es vinne a nikon szervizbe, akkor ugrik ki szeriaszam alapjan a szar
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
total90
veterán
válasz imyourfriend #326 üzenetére
Nem hasonlítgatni akartam bármihez is, csak egyszerűen nem hihetőek az árak. Ha rákeresel egy azon termékre szintén Amazonon, akkor jóval drágábban találsz csak.
(#328) TayRol
Én is így vagyok, hogy nem merem megvenni...
(#330) imyourfriend
Ha lopott, akkor most mi van? Milyen számot, hol kérnék? Én elég sokat utaztattam a D5000-em és soha senki nem akarta "igazoltatni".
Meg pl. megveszem és tényleg lopott, akkor most én bebizonyítom, hogy x személytől vettem... és akkor a zsé ennek ellenére úszik, amit kiperkáltam érte?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Balinov
titán
válasz imyourfriend #330 üzenetére
en is ugy tippelem, pl. a D800 mar el is kelt.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
nem csodalom, en is vacilalnek. ha mondjuk obi nelkul lenne a hasznalt vaz ennyi, az meg ugy hiheto, de egy 200€-s kitobival egyutt mar azert kevesbe
-
Balinov
titán
válasz imyourfriend #326 üzenetére
de azert 405€-ert kinalni egy hasznalt D7000+18-105VR kitet? az a kemeny, nem a vidia.
-
imyourfriend
őstag
te is adhatod bármilyen olcsón,vagy bevásárolhatsz belőle, semmi akadálya szerintem. Magyarországon mindig is drágábbak lesznek az árak,többet rak rá a kereskedő vagy a tulajdonos akinek használtan van (ne kérdezd miért). Ebay meg hasonló árakat felesleges az itthonihoz hasonlítani..
-
total90
veterán
Hello!
Csak úgy miért ne alapon nézelődtem a neten és találtam Amazonon egy tagot, aki új eladó és túl olcsón adja a cuccait, vagy hülye?
Pl: 60D, D7000, 7D, D600... már használt, holott nem rég adták ki... D800, mkIII és végül mkII.
Nem tudom miként alakulnak mostanság a használt árak, de ilyen lehet? Mert azonnal bevásárolokHa nincs jó, ló a szamár is.
-
-
Ármester
válasz Real_Necro #322 üzenetére
12k környéke...
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Mennyit kóstálhat mostanában egy Raynox DCR-250-es előtétlencse? Mennyit érdemes érte kiadni?
-
imyourfriend
őstag
válasz JackFeryll #319 üzenetére
szerintem maximum 65ezer jó magyar pénz ha jó állapotban van.
-
Zozzer888
addikt
válasz JackFeryll #319 üzenetére
Szia!
65-70 körül.
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Patent állapotú EOS 30D 20k expóval mennyit érhet? -
HollyBoni
veterán
Sima Ultra. Felraktam egy ezresért, hátha.
Bár lehet tényleg inkább meg kéne tartani backupnak.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
az sem mindegy,hogy regebbi UltraII vagy a kurrens Ultra a modell. En inkabb megtartanam backup kartyanak
-
HollyBoni
veterán
Sandisk Ultra Class 4 4GB-os kártya. Mennyit érhet?
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #312 üzenetére
Folytassuk itt, kíváncsi vagyok te mit tudsz róla.
-
imyourfriend
őstag
válasz Real_Necro #311 üzenetére
tudom. mindenki más veled az élen kihasználja minden tulajdonságát, csak némelyik felhasználó nem tudja mivel ad többet egy 700as a 600asnál
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #310 üzenetére
Akkor csak annyit felejtettél el oda írni, hogy: számodra.
-
imyourfriend
őstag
válasz Real_Necro #308 üzenetére
nem szeretnék róla vitát nyitni. azért jobb mert a 700-as adta képességeket nem használnám ki. természetes jobb vaku,de egyetemistaként nem tudom díjazni ezt
-
TayRol
nagyúr
válasz imyourfriend #307 üzenetére
mi most alkalmi vételt keresünk.
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #307 üzenetére
Bár ez nem ebbe a topicba tartozik, de miért is jobb vétel a 600-as?
-
Real_Necro
veterán
Az elég jó árnak tűnik, figyelembe véve, hogy netto 65 egy új. Ezek szerint 60-65 között reális ár egy garis darabért? Gari nélkül meddig érdemes elmenni?
-
Horbal
őstag
válasz Real_Necro #302 üzenetére
Én 60-ért vettem, egy még garis darabot pár hónapja itt a PH-n.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Real_Necro
veterán
Csak érdeklődésképpen, milyen áron mehetnek itthon mostanság az SB-700-as használt vakuk?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest