-
LOGOUT.hu
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Egyáltalán semmilyen nincs a piacon per pill (illetve van egy régebbi G-s hirdetés, de az nekem nem aktuális sajna).
Adnék én 80 körül érte, csak lenne hirdetés. Se híre se hamva se most, sem pedig a közelmúltban, bár nem végeztem túl alapos utánajárást (főleg, hogy utálom az index keresőjét).
D-nélkülit nem ismerem, gondolom nem olyan jó mint a DA 35öst amúgy max 44ért vihetném, de még ez is sok sajna
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
nesa
veterán
-
Real_Necro
veterán
+1
Én örülnék, ha olyanokat lőnék D90-el ,mint te.
Nálam a következő lépcső viszont biztosan nem D7k lesz. De az is lehet, hogy D7k1 sem...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Ha nagyon kellene a videózás, akkor már lehet valami Hero Gopro-t vennék DSLR mellé, amit nem kell sajnálni esőtől sártól. Családi dolgokra meg már egy 50ezres Samsung is elég, kollégámnak is valami "kétbalkezes" készüléke van és meg van vele elégedve.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
v-man
őstag
November legvégén 160-ért vettem meg egy nagyon szép példányt minden eredeti tartozékával, de garancia nélkül. (175-ért volt hirdetve)
A 150-160 ár teljesen reális sztem.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
t_a_m_a_s
addikt
VR nélküli 18-55-t nem tudnák olyan olcsón adni,hogy kelljen. Max 10k.
Azért ez így kicsit ellentmondásos Valóban kb 10K-t hajlandóak fizetni érte, de azt hozzátenném, hogy kicsit méltatlanul savazzák sokan ezt az obit. Nem rajzol rosszabbul, kevésbé torzít mint a mindig best-buyként aposztrofált 18-105, ha jól emlékszem a közelpontja is jobb. Ha jó áron találsz vázat, első obinak 10K-ért szvsz jó vétel, ha veszel mást, utána meg jó lesz aranytartaléknak
Holnap majd jól beletépünk...
-
imyourfriend
őstag
én még kevésbé jártas vagyok, már igyekszem érteni a dolgokat de még nem vagyok hozzáértő. Viszont ez a topic segít megtanítani hogy mi a helyzet e téren. Igyekszem eladni a jövő héten. Már nem azért de amennyi a reális ára vagy amennyit te adnál érte annyiért nem érné meg eladni. Persze neked jobb géped van azért mondod ezt. Most hogy meglett másik gépem én is így gondolkodok amúgy. Érthető Off: de azért ne minősítsük átverésnek
-
t_a_m_a_s
addikt
Pont erre gondoltam... A 69K az azért nem 80-85, mint amennyiért hirdetik...
Úgy érzem egyébként, jó helye van nálam, és marad is, de olyan árakat láttam a használtpiacon, hogy bevallom, elcsábultam egy pillanatra
j.bravo: Én sem adnám el, ezekből a régebbi cuccokból még nehezebb jól kijönni, annyit kellene költened egy komolyabb, új cuccra, hogy akkor már maradhatna másodgépnek...
Holnap majd jól beletépünk...
Új hozzászólás Aktív témák
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest