Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Egyáltalán semmilyen nincs a piacon per pill (illetve van egy régebbi G-s hirdetés, de az nekem nem aktuális sajna).
Adnék én 80 körül érte, csak lenne hirdetés. Se híre se hamva se most, sem pedig a közelmúltban, bár nem végeztem túl alapos utánajárást (főleg, hogy utálom az index keresőjét).
D-nélkülit nem ismerem, gondolom nem olyan jó mint a DA 35öst amúgy max 44ért vihetném, de még ez is sok sajna
-
nesa
veterán
-
Real_Necro
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
VR nélküli 18-55-t nem tudnák olyan olcsón adni,hogy kelljen. Max 10k.
Azért ez így kicsit ellentmondásos
Valóban kb 10K-t hajlandóak fizetni érte, de azt hozzátenném, hogy kicsit méltatlanul savazzák sokan ezt az obit. Nem rajzol rosszabbul, kevésbé torzít mint a mindig best-buyként aposztrofált 18-105, ha jól emlékszem a közelpontja is jobb. Ha jó áron találsz vázat, első obinak 10K-ért szvsz jó vétel, ha veszel mást, utána meg jó lesz aranytartaléknak
-
imyourfriend
őstag
én még kevésbé jártas vagyok, már igyekszem érteni a dolgokat de még nem vagyok hozzáértő. Viszont ez a topic segít megtanítani hogy mi a helyzet e téren. Igyekszem eladni a jövő héten. Már nem azért de amennyi a reális ára vagy amennyit te adnál érte annyiért nem érné meg eladni. Persze neked jobb géped van azért mondod ezt. Most hogy meglett másik gépem én is így gondolkodok amúgy. Érthető
Off: de azért ne minősítsük átverésnek
-
t_a_m_a_s
addikt
Pont erre gondoltam... A 69K az azért nem 80-85, mint amennyiért hirdetik...
Úgy érzem egyébként, jó helye van nálam, és marad is, de olyan árakat láttam a használtpiacon, hogy bevallom, elcsábultam egy pillanatra
j.bravo: Én sem adnám el, ezekből a régebbi cuccokból még nehezebb jól kijönni, annyit kellene költened egy komolyabb, új cuccra, hogy akkor már maradhatna másodgépnek...
Új hozzászólás Aktív témák
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest