Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
Canon Powershot A800 - ez mennyit érhet használtan? Szép állapotban, tokban tartott, még garis is talán, fekete színben.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
-
-
psg5
veterán
Köszi. A G5-öt annyiért viszont nagyon meggondolom, hogy megválok-e tőle, mert mai napig tökéletesen szolgál, a 10e-t nagyon kevésnek tartom érte (persze tisztában vagyok vele, hogy hiába ... Nagyon köszi az árazást!
Síelni Meg buliba lerakni, hogy lőhet vele aki akar és a végén megnézzük
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Balinov
titán
koszonom Sir
szoval vaz 105-110 + arra meg legalabb egy 18-55VR kit + memkartya + tatyo...valszeg ez tul van az altaluk raszant keretnel (Canon 1100D-t ill. Nikon D3100-et ajanlottam ujan, de arra is szivta a fogat).
Ti joszivvel ajanlanatok ftc E-520-t? Kezdonek, alapkompaktrol valtasra, bridge helyett?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
okes, ertem, koszi megegyszer. Majd megkerdem Coxert, ugyis az o rokonanak lesz, meg a milyen cserelheto obis topikot is felbujom ujbol
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
Lényegében úgyis Nikon "buzi" lettem, így ne legyen már kakukktojás. Amúgy vannak korlátai, de hobbi/családi fotózásra szerintem bőven elegendő.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Elég karcsúnak hangzik, bukni meg nem akarok rajta, így lehet akkor inkább megmarad másodiknak.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
nem csodalom, en is vacilalnek. ha mondjuk obi nelkul lenne a hasznalt vaz ennyi, az meg ugy hiheto, de egy 200€-s kitobival egyutt mar azert kevesbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest