-
LOGOUT.hu
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spanyoll
addikt
Ha azóta az expo 60240 lett (d300 ugye) és a gumi kicsit hápogósabb lett rajta akkor mennyit mondanál most? Papír van, gari nincs, doboz pf... asszem van.
100asért elmehet még?Azon kívül kérnék szépen egy-egy árat ezekre is:
HAIDA Slim Pro II MC ND 3.0 1000x 67mm : kis dobozkájával és karcmentes felülettel
Aputure BP-D10-es portrémarkolat d300hoz, plusz akksi/elemtartó beleVégezetül pedig 35/1.8G-k még mindig 40-45 között mozognak-e és az 50/1.8D-k 25 körül?
Köszi a helpet előre is!"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
törölt tag
Így is lehet nézni, de ha ezt a számítást kiszámolom, akkor a végeredmény az, hogy az új 3év garis váz 10%-al olcsóbb, mint a használt gari mentes G5 váz, és azért végeredményben a PL5 igen csak előtte jár.
Értem én ezt a megközelítést is, de akinek nincs erre lehetősége, és csak vázat szeretne, az mennyiért szeressen?
-
spanyoll
addikt
Azóta van valami változás a 85ösök (D/G) árában?
Legutóbbi értesüléseim alapján olyan 100(G) és 80(D) körül mentek (+/- 10K)Nem sértődnék meg amúgy ha egyre közelebb lenne a két verzsön ára egymáshoz, hogy tényleg meg tudjam magam győzni a G-sről, mert egyelőre ahogy nézegettem a D-s is elég baba lenne, de cserébe óccóbb is
(egy kis CA belefér)[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
m3ss
veterán
-
PRO-peller
senior tag
Nemrégen egy digital8 sony kamerát tettem apróba jelképes összegért, ami full hibátlan újeszrű, aksi, kazetták. Rá sem bagóztak. Inkább levettem. Nem ért meglepetés. Hátha alapon próbálkoztam. Egyszerűen elhal a technika, pedig kamasz koromban ölni tudtam volna egy ilyenért. A használt fgépek ára soha nem látott alacsonyságokban van.
-
PRO-peller
senior tag
Ha belegondolok saccolva 45-50 körül lenne vevő a cuccomra. Ez több a semminél, de egyszerűen nevetséges összeg. Venni érdemes használtan eladni nem.
Valami elképesztő mennyiségű és fajtájú fgépet gyártottak a világra. d90-d3000 ma is újonnan vehetőek. Hány évesek? 2009-esek? Van rá kereslet? Ma is gyártják? Vagy raktárról sem ürül?
-
fi:zi'k
nagyúr
-
fi:zi'k
nagyúr
Nem értem amúgy miért ilyen drága. Amikor vettem, akkor fixen 70E fölött volt újonnan.A korábbi modellekhez való markolat újonnan 25-30E között mozgott. Az sem kevés, de talán lenyelhető. De ez.
Btw, a váznál hozzászámoltad a GGS-t és a memkarit is?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
vacsigusz
csendes tag
Ha vennék az 5N-re egy evf-et 100k, az új zeiss zoom 300k, osztottam szoroztam és inkább átpártolok a dslr világba, persze lehet még visszatérek a milcekhez...
"Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
-
vacsigusz
csendes tag
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
Felkerült, de lehet szétbontva is fel kellene raknom. Külön-külön milyen ár lenne megfelelő?
Váz, obi, grip pótakkukkal. (110-42-18?)
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Az lesz. Obival akkor 170 környéke? Télen most úgy sem lesz időm fotózgatni, meg tavaly télen sem vittem sokat ki a gépet. Céges rendezvény a kérdéses, de idén inkább bulizok.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
Azt mondta, hogy hétfőig vár, úgyis jön másik jelentkező (reméljük nem ) , aztán majd ráírok vasárnap, vagy holnap, hogy a 42K-s ajánlatom még áll
@necro: Igen, ezen filóztam már én is, hogy ebayről szerzem be, de félek tőle nagyon. Hátha rosszabb darabot fogok ki, aztán akkor küldözgessem vissza, pénzvissza, vagy el akarja majd sumákolni, miegymás. Macera az sajnos nagyon, meg szerintem kockázatos is.
-
spanyoll
addikt
Köszi, akkor így bizniszelek
(hiába viszket a tenyerem, nem fogok most minden hülye ajánlatra és lehetőségre lecsapni ... obim 68-70 alatt tuti nem adom el, akkor a 35öst ezek alapján veszem és 85öst sem igen veszek 85nél drágábban [bár ráfizetnék 1-2 rongyot ha ezen múlik, csak legyen már akár egy is eladósorban ])[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
A végső terv a samyang 8mm, 35/1.8 és vagy a 85/1.8 vagy a 105/2.8as sigma. Ebből első körben egy 35ös meg az egyik tele tartományos. A maradék meg majd érkezik, bár első körben el kéne mennie a 70esnek meg találnom kéne eladó 35öst (nem 47és szabolcsból )
-
spanyoll
addikt
Köszi, bár valszeg a 70-es én tisztítom verzió lesz, amit meg is értek az emberek szempontjából. Nem baj, jövő hét elején elviszem valami szakihoz, kipucolja, aztán amikor megvan akkor felrakom 68 fixért mondjuk, puszta jófejségből, aztán vagy viszik vagy nem. Csak ez a fránya kivárás ne lenne. Nekem AZONNAL kell új obi
-
Real_Necro
veterán
-
spanyoll
addikt
Értem, kösz. Akkor az lenne még a kérdésem (kérdéseim), hogy mennyit érnek az alábbi darabok használtan (tudom a garitól is függ, de egy tól-ig ár azért gondolom van )
Samyang 8mm
Nikkor 35/1.8G
Nikkor 85/1.8D
Sigma 105/2.8 macro"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
Köszi. Nem történt semmi, csak kíváncsi vagyok mennyit kellene mondjuk D7k-ra vagy D7k1-re rádobni. No utóbbira sokat. Ellenben jó kérdés megérné e váltani D7kra. Nem lenne túl nagy lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest